Babyhjälp logo

Sponsrat innehåll - texten fortsätter nedanför

Sponsrat innehåll, denna artikel är en annons för Kärcher.

När julen står för dörren – håll städångesten kvar utanför dörren

Nu har vintertiden klickat in och sommartiden är tillbakaskruvad. Mörkret lägger sig över stad, land och även över dina dammtussar – en bedräglig harmoni uppstår. 

Läs mer här.

Den där känslan att nu kan det mesta gro igen tills vårens obarmhärtiga ljus blottlägger vinterns skrymslen. Släpp loss höststormar, regnbyar och snöglopp mot fönstren.

Då är det lätt att glömma en detalj. Det är bara några veckor kvar till ljusets högtid. Då hela hemmet tänds upp och vart och vartannat fönster lyses upp av stjärnor, ljusslingor och juleljus.

Ett år som i år, då klämdagarna är i högsta grad frånvarande, är det stor risk att julförberedelserna övergår i julångest. Dan före dan ska det fixas gran, julklappar, skinka, lutfisk och – julstädning.

När julen står för dörren – låt städångesten stanna kvar utanför dörren.

Första åtgärden är att ge dig själv en tidig julklapp: en fönstertvätt. Städredskapen har utvecklats. Vi lovar! För det är vi som har utvecklat dem.

Om du tänker fönstertvätt och ser hinkar, svabbar, slaskande och rangliga stegar framför dig. Då tänker du på den förra generationen fönstertvätt.

Sedan flera år tillbaka har allt fler insett att det finns roligare saker att göra än att tvätta fönster.

Allt som behövs nu är en sprayflaska och en batteridriven fönstertvätt med microfiberduk och du klarar jobbet på en tredjedel av tiden, men med samma fina resultat. Inget kladd, inga ränder eller spill. Fönstertvätten är dessutom mångsidig och kan användas i badrummet, köket och på många andra av hemmets ytor.

Kärcher har ett brett sortiment fönstertvättar för olika behov. Nu ingår även ett smalt sugmunstycke som gör det enklare att tvätta mindre ytor, t. ex. spröjsade fönster.

Så vad väntar du på? Gör som 1 miljon svenskar, låt Kärcher hjälpa dig med fönstren och njut av julmyset! När du ändå köper en fönstertvätt, köp två. Då har du även fixat en av alla julklappar.

Läs mer här.
Det här är en sponsrad artikel från Kärcher, vars syfte är att lyfta fram fördelarna med en fönstertvätt.

Sponsrade inlägg är en del av Babyhjälp´s annonserbjudande. Inläggen skrivs inte av vår redaktion utan av kommersiella samarbetspartners. Om du har frågor kring sponsrade inlägg, hör av dig till oss.

Sponsrat innehåll Barntema

 Vi älskar di små!

Barntema är Sveriges barnvaruhus online. Här kan du köpa allt från leksaker till barnkläder och barnvagnar.

» Besök Barntema.se

Barntema