Babyhjälp logo

Annonsera på Babyhjälp.se

- Vänder du dig till gravida och småbarnsföräldrar?

Babyhjälp.se vänder sig till gravida och småbarnsföräldrar med barn upp till 1 år. Sidan lanserades under 2009 men växer hela tiden både avseende faktainnehåll och antalet användare. Idag har vi över 500 000 besökare i månaden som tillsammans besöker drygt 900 000 sidor. För att få den senaste besöksstatistiken så besök http://www.sis-index.se/sis-index/ och sök upp babyhjälp.se. Genom att annonsera på Babyhjälp.se kommer du i kontakt med målgruppen gravida och småbarnsföräldrar redan i tidigt skede.

Vi på Babyhjälp.se är öppna för olika typer av samarbete. Är du exempelvis intresserad av att synas med produkter i någon av våra tävlingar på sajten så är du varmt välkommen att höra av dig.

För att annonsera på utrymmet "topp-panorama" så kontakta Allt för föräldrar här. Övriga ytor bokas genom att kontakta oss på Babyhjälp.se genom att fylla i formuläret och klicka på "skicka"-knappen eller skicka ett mail till info@babyhjalp.se.


Sida:

Namn


E-post adress

Ärende:

Meddelande:

Vi förbehåller oss rätten att fritt använda
allt material som sänds till oss.

Läs mer här om du intresserad av native annonsering eller content marketing.

Annonsformat

Storleken på annonserna anges i pixlar. Överst på sidan erbjuder vi annonsen "Topp-panorama" vilken bokas genom Allt för föräldrar. Vid sidan av löptexten, på höger respektive vänster sida, erbjuder vi "Sidoannonser 160x600 respektivt 250x360-600" som exponeras på alla sidor. Är du intresserad av mindre annonssamarbeten, sponsring av särskilda avsnitt eller tävlingar så diskuterar vi gärna möjligheterna kring detta. Kontakta oss då på "info @ babyhjalp . se".

Priser

Priser anges vid förfrågan.

Efter en avslutat annonskampanj får du en fullständig uppföljningsrapport som visar antal visningar och klick för perioden.

Butiksguide: Du kan även få en länk och närvaro i vår butiksguide. Detta kostar endast 500 kr/år.

Till vår butiksguide.

Lycka till i din nya situation önskar vi på Babyhjälp.se

Till startsidan