En svag skugga

Hej, jag testade mig igår, å fick fram en jätte svag skugga på test stick. Idag typ lika så. Tog sånt billigt test. Överväger att köpa clear blue, å kolla, känns mer pålitliga, ammar mitt barn fortfarande, är de nån fara? Har privat bli gravid i 6 månader nu, å blev glad för den skuggan men vågar inte hoppas?

Kan jag gå ner i vikt när jag försöker bli gravid?

Hej!
Jag undrar angående viktnedgång när man är gravid. Fick mitt andra barn för 9 månader sedan idag och vi vill gärna ha en till tätt inpå. Slutade amma för 3 veckor sedan. Har ca 25 kg i övervikt nu, är det skadligt för barnet/fostret om jag skulle bli gravid medans jag försöker gå ner i vikt hälsosamt, t.ex. Äta bra mat i samband med motion vilket resulterar i en viktminsking. Kan det vara skadligt när man går ner i vikt på ett hälsosamt sätt?

Jag förstår inte min cykel?

Hej!
Försöker få koll på min ägglossning (äl) men vet inte hur jag ska tolka månadens menscykel, så behöver lite hjälp.
Dag 12 fick jag ljusrosa flytningar. Flytningarna ökade lite och var vita. Dag 16 kunde jag bygga nån kort bro med dom och dagens efter var dom vattniga, dom var dock vitaktiga så inga riktigt äl-flytningar. Dag 18 blev det torrt och dagen efter det åkte tempen upp. Men sedan sjönk den igen några dagar för att sedan åka i taket idag och höjas mer. Hela den här veckan har jag bara haft lotionflytningar. Trodde inte att äl va förra veckan, eftersom tempen sjönk, utan har gått och väntat på den men känns inte som att det var nu heller med tanke på flytningarna? Gjorde negativt äl-test i helgen och igår. Enligt en temp-app jag använder kan äl ha varit igår eller flera veckan? Blir inte klok på det här!
Hoppas på svar

När kan jag bli gravid?

Hur långt behöver det vara mellan mensens sista dag och ägglossning för att ägg ska hinna mogna som dom ska om man vill bli gravid?

Kan jag vara gravid?

Jag har för ungefär 4 månader sedan gjort en abort. Har lite dålig koll på mensen. Lite dålig på ta p-piller också. Men hade mens för ungefär 2 veckor sedan om jag nu minns rätt. Sen dess har jag inte tagit p-piller. På sista veckan har jag känt mig svag. Sugen på mat hela tiden, men kan inte riktigt äta. Har kissat väldigt ofta, mått illa på kvällen och fått huvudvärk, trött och har haft lite mensvärk ibland. Idag har jag haft väldig mensvärk på morgonen, sedan under dagen när jag skulle ta graviditetstest då såg jag att jag fick mens. Ändå tog jag testet och fick negativ. Men jag har fortfarande ont i magen och mensvärk, mår fortfarande illa och har huvudvärk nu på kvällen. Vad kan jag göra? Är jag gravid eller inte?
Skulle vara jätte tacksam för er svar.

När kommer ägglossningen igång efter p-piller?

Hejsan! När vet man efter att man har slutat med p-piller när ägglossningen kommer igång? För när man duschar sig ren i underlaget så kommer de klumpar. Är de ett tecken på ägglossning?