Är cheyennepeppar farligt om man är gravid

Jag gjorde en tomatsoppa med krossade tomater, Cheyennepeppar, chili krydda, ingefära, lök, vitlök och vispgrädde. Efter fyra skedar av soppan slängde jag soppan… För jag var rädd att jag inte fick äta cheyennepeppar eftersom jag sen läste att det kan resultera I missfall…min fråga är då är det farligt att jag åt det?

vilka vitaminer

hej fick veta att jag blev gravid för några dagar sen. vilka vitaminer eller kosttillskott ska man äta för att det ska vara bra för mamma o barn.?

Missfall

Fick bruna flytningar som övergick till rosa/ljust röda efter en dag. Kom rödaktigt sträng/hinnliknande slem.
Övergick på em till rosa lite vattniga sen gulaktiga flytningar.
Hur vet jag om det var ett missfall och om allt är ute? Kan jag ta ett nytt grav.test?

Blödningar!

Hej. Två dagar innan jag plussade så fick jag lite ljust rosa flytningar och de har fortsatt nu och går mellan bruna och rosa hela tiden. Jag är gravid nu i v. 5 (4+5) och är så orolig över att det är ett missfall jag har. Dock så har jag tagit gravtest varannan dag och det pluset syns tydligare för varje dag så det verkar som att hcg hormonet ökar.
Behöver jag vara orolig eller tror du att det är lugnt?

Byta tid p-piller

Hej! Jag tar mina p-piller 07:00 på morgonen men vill byta till några timmar senare 12:00 på förmiddagen då 07:00 är för tidigt för mig och opassande. Undrar då om jag direkt kan hoppa till 12:00 nästa dag eller är det chans att bli gravid?

Mens/gravid

Jag har massor av grviditetssymtom och är nästan säker på att jag är gravid här fått svullen och större mage och bröst.
Men jag har haft mens som vanligt i tre månader nu och den här kommit efter tre veckor istället för fyra varje gång,
I så fall är jag långt gången vecka 11,14 .Jag äter också malariaprofylax för jag är i Afrika, har ätit lariam väldigt starka fick byta dem till en annan på grund av dåliga symptom,
Kan det fortfarande vara graviditet fast jag haft mens?
För det känns fortfarande som graviditet. Det är inte något som vi försökt med så jag är inte skengravid.

Ser man barnets kön i vecka 17+1

Hej!
Vi har varit på ul och jag var i v 17+1 och bm sa då att hon inte kan se barnets kön än. Kan det stämma att man inte ser ? Jag har en bild som jag vill skicka om du kan se något.
Med vänlig hälsning

Hur vet jag vem som är pappan?

Hej,
Jag har ett väldigt stort problem. Jag vet inte med säkerhet vem som är pappa till mitt barn.
Jag hade mens 4de oktober och jag hade även samlag samma dag oskyddat.
Den 19nde oktober så hade jag samlag med min nuvarande kille och vi skyddade oss inte. Jag åt ett dagen-efter piller 30h efter samlaget.
Jag är gravid i vecka 22 nu och jag mår fruktansvärt dåligt över att inte vara säker på vem som är pappan till mitt barn.
Vilken av dessa två killar är mest trolig att vara far till mitt barn?

Utomlands och gravid

Hej Therese!
Jag har precis insett att jag är gravid och enligt egna beräkningar är jag redan i vecka 9 (8+3). Dock är det lite osäkert eftersom jag nyligen slutat med p-piller och min mens varit oregelbunden och minimal utan p-piller.
Jag och min sambo befinner oss på långresa i Asien och planerar att flyga hem om drygt 5 veckor. Även om jag bokar in en tid hos BM första vardagen efter hemkomst kommer jag ju då att vara i vecka 16. Jag är 37 år, gravid för första gången och vill göra ett KUB-test, vilket jag har förstått är för sent att göra i vecka 16.
Nu till mina frågor: rekommenderar du att jag uppsöker en gynekolog här på plats (kommer att befinna mig i Singapore/Malaysia from. nästa vecka) för att göra ett KUB-test?
Vilka andra tester bör göras före vecka 16?
Jag mår än så länge lika bra som vanligt och vi har inga allvarliga sjukdomar i familjen.

Jag är rädd för att jag fått missfall

När jag gick in i v.15 fick jag en liten blödning och blev super nojig. Åkte in och gjorde vul och allt såg bra ut med bebis. Går nu in i v.18 och det fortsätter komma lite rosa/bruna flytningar. Har inte kontaktat mvc eller gym efter första besöket men blir lika förtvivlad varje gång jag torkar mig eller ser en fläck i trosan. Är detta något farligt? Har lite stickningar och molvärk till och från och ibland känns det som em tryckande känsla. Ska på ul om ca 2 veckor och är så himla rädd för att något har hänt. Tacksam för svar!