Babyhjälp logo

Våra bloggare

- Bloggar om livet som gravid, samt med barn och familj

Fakta i all ära, men ibland vill man veta hur andra familjer har det eller hur andra i samma livssituation har det. Våra bloggare ger dig en bild av hur vanliga människor lever sina liv tillsammans med familjen eller i väntan på en ny familjemedlem.

När du bloggar hos oss får du mer fokus och mer plats än vad du får som fristående bloggare. Du registrera dig enkelt genom att skicka oss ett mail. Vi skapar sedan en blogg åt dig och du kan sedan själv uppdatera din blogg så att den passar just dig.

Kontakta oss här för att få mer info om att blogga hos oss?

Tvillingmamman

Jag heter Linnéa Lundgren, 23, och mitt liv har vänts uppochner. Efter en oplanerad graviditet födde jag i mars 2016 enäggstvillingarna Ida och Cleo. I den här bloggen kommer jag att skriva om mina och mina barns första staplande steg. Mina som en förvirrad, livrädd mamma och mina barns som två helt nya små individer.

När jag inte är mammaledig utbildar jag mig till journalist och har som livsmål att bli både stjärnjournalist och supermorsa.

Använd gärna den här bloggen för att hämta inspiration eller som en fet varningstext innan du skaffar barn.

Följ Tvillingmammans blogg här

Aktivamamman

Jag heter Pernilla, 25 år, från Uppsala. Jag är träningsinstruktör på en träningsanläggning och brinner mycket för att inspirera till motion! Jag kommer i den här bloggen bland annat lägga fokus på hur man kan kombinera småbarnslivet med träning.

Följ Aktivamammans blogg här

Babyhjälp.se

babyhjälp blogg

Det är vår egen faktablogg. Här skriver vi om fakta och tips kring graviditet, spädbarn och bebisar. Bloggen är främst ett komplement till vår ordinarie webbsida. Utöver faktaartiklar skriver vi även om produkttips och anordnar lite tävlingar.

Bloggen startades för flera år sedan.

Följ Babyhjälp:s blogg här

Vill du också blogga hos oss?

Vi söker kvinnor och män som väntar eller har barn och som tycker det är kul att blogga. Vi ser gärna att du har ett visst tema med din blogg eller en inriktning som gör att den sticker ut ur mängden.

Just nu söker vi:

Gravidbloggare: en person som vill blogga under graviditeten.

Pappabloggare: en pappa som vill blogga om livet som förälder.

Skriv till oss här och anmäl dig.


Läs gärna mer om barns längd och vikt eller våra bebisfakta.