Babyhjälp logo

Ej Sikke Lej

- Danska babykläder och barnkläder

Ej sikke lej grundades 2004 av Margit Egeskov och Marlene Eger Ullum från Danmark. De ville skapa en glad och äventyrlig värld inom textil. Utvecklandet av klädmärket Ej Sikke Lej tog fart när de båda tittade i några gamla böcker om handarbeten med roliga djurmotiv.

Det var i framför allt ett motiv av en uggla som skaparna till Ej sikke lej trodde skulle bli ett roligt tecken att sätta som ett tryck på t-shirts för barn. Idag är det ugglan som står i centrum för Ej sikke lej och till och med blivit en del av märkets logotyp.

Här kan du köpa babykläder från Ej Sikke Lej.

Sponsrat innehåll - texten fortsätter nedanför


Ej Sikke Lej - babykläder och barnkläder av hög kvalité

Det tog inte lång tid innan Ej Sikke Lej utmärkte sig på marknaden med roliga, färgglada och lekfulla motiv och kreativ kläder för barn, som bygger på funktionalitet, hållbarhet och komfort.

Idag, har Ej Sikke Lej hunnit växa till sig och bli ett starkt varumärke, med ett uppdrag att skapa lycka i livet av en mängd barn genom unika och roliga motiv. Teamet bakom Ej Sikke Lej tror att genom lek och kreativitet, stärks barn i sin förståelse av världen omkring dem. Därför satsas det alltid extra på komfort och funktionalitet för att säkerställa barnens rörelsefrihet.

Utseendet är levande, enkelt och fullt av humor och glada färger. Ej Sikke Lej är Modernistiska Hippies. Modernistiska eftersom Ej Sikke Lej är framåtblickande och utforskande i fråga om funktion och bekvämlighet och hippies på grund av den lekfulla och kreativt förhållningssätt till design. Ej Sikke Lejs designen är baserad på arvet från 70-talet, vilket var en tid som kännetecknades av en modern och dynamisk utveckling och där den exakta funktionaliteten, kreativiteten och känslan för enkla uttryck odlades i stor skala. Den kloka blandning som kommer ut av att vara modernistiska hippies har skapat många lojala anhängare, både i Danmark och i övriga Europa.

Annons - texten fortsätter efter annonsen

Presenttips!Barntema

Kul och uppskattade presenter till nyfödda är träleksaker, tavla med barnets namn och födelsedatum, tallrikar och bestick samt babygym och babysitters.

Besök Barntema.se - För att vi älska di små!

Ej Sikke Lej och miljön

På Ej Sikke Lej tänker de på miljön och den värld våra barn växer upp i. De fäster stor vikt vid det ska vara roligt, enkelt och sorglös att leka i Ej Sikke Lejs kläder. Därför har de flesta av deras kollektioner Öko-Tex märkning. Denna garanterar att kläderna ditt barn bär på kroppen inte innehåller eller släpper ut farliga ämnen.

Här kan du köpa babykläder och barnkläder från Ej Sikke Lej.


De som läste artikeln om Ej Sikke Lej besökte även vår butiksguide samt läste mer om hur det är att resa med barn.

Namnkalas

Namnkalas eller namngivning är idag vanligt istället för dop. Detta har man normalt när barnet är 3-12 månader. Många väljer att ha kalaset tidigt. Vanligast är att man har det när barnet är mellan 3-6 månader då barnet är lite mer aktivt och närvarande.

» Mer om namnkalas

Sponsrat innehåll
Babya

 Välkommen till Babya

Babya – Sveriges nya butikskedja med ett utseende som är lite modernare och fyllt av kärlek för de minsta. Vårt mål är att hjälpa dig med vägledning, trygghet och service. Vi kommer att erbjuda ett stort utbud inom babyprodukter för dig som är gravid och för barn mellan 0 till 4 år.

» Besök BABYA