Babyhjälp logo

För Företag / Experter

- Fakta och information för företag och sakkunniga

Vi på Babyhjälp.se letar alltid efter nya partnerskap med företag i branschen eller med personer som innehar någon typ av expertkunskap.

Möjligheterna till samarbete är många, så kom med förslag, eller låt oss diskutera gemensamt. Besökarna på Babyhjälp.se är en relativt homogen grupp, där en majoritet av besökarna är kvinnor som är gravida eller har små barn.

De möjligheter vi spontant ser som potentiella samarbeten har vi presenterat här nedanför.

Sponsrat innehåll - texten fortsätter nedanför

bok graviditetÄr du gravid? Dokumentera då din gravidresa.

Den nya boken ”Min graviditet – En veckodagbok” har tagit fasta på att du ska minnas din graviditet. I denna kombinerade faktabok och dagbok kan du både läsa om vad som händer i de olika veckorna samtidigt som du varje vecka kan fylla i hur du mår, vad som händer och dina upplevelser av graviditeten. Boken finns i bokhandeln från och med september 2017.

Köp boken i fysisk bokhandel eller på Adlibris, Bokus eller på CDON.

Annons - texten fortsätter nedanför

Bli vår expert!

Vi söker dig som är verksam inom något av nedanstående intresseområden. Du kommer lyftas fram i vår kommande avdelning ”experten svarar”, där du som sakkunnig och eventuellt ditt företag kommer att lyftas fram. Du får då möjlighet att bygga/stärka ditt varumärke/namn och skapa ett förtroende/rykte för just dig eller ditt företag i branschen. Vi söker experter inom följande områden:

 • Barnmorskor / barnläkare
 • Kost för gravida eller barn
 • Skönhet / hälsa
 • Mode
 • Kontakta oss gärna för mer information!

  Blogga hos oss

  Är du expert inom något ämne och vill driva din blogg i vår regi så får du gärna kontakta oss. Vi kan då skapa en blogg åt dig som frontas på vår sajt. Fokusämnet bör vara graviditet, barn eller familj. Du kan även enkelt skapa din egen blogg på vår nystartade systersajt, Babyprat.se, som samlar bloggar inom samma ämne.

  Sponsor för någon avdelning eller funktion

  Har du en idé på något som du kan bidra med, ett verktyg, en funktion eller en ny avdelning? Då kan vi säkert skräddarsy en lösning så att det genererar en effektiv marknadsföring där ert budskap integreras i funktionen. Kostnaden för ett sponsorskap avgörs av graden av integration och exponering, så kontakta oss för en diskussion om hur vi kan gå vidare.

  Kontakta oss