Babyhjälp logo

Lundmyr of Sweden

- Svenska märkeskläder till barn och bebisar

Lundmyr of Sweden startades av Mia Lundmyr under 2004. Hon var då en nybliven tvåbarnsmamma som sökte efter nytänkande barnkläder långt ifrån det babyblåa och rosafluffiga som fanns i butikerna. Lundmyr of Sweden föddes som en nytänkande idé.

Lundmyr of Sweden ställer höga krav på kvalitén på sina barn- och babykläder. Tvättråd för alla plagg hittar du direkt i plaggen istället för på en etikett som ofta är obekväm och skavande för det lilla barnet.

Här kan du köpa babykläder från Lundmyr of Sweden:

Sponsrat innehåll - texten fortsätter nedanför

Säkerhetskrav och miljötänk hos Lundmyr of Sweden

Alla produkter som säljs under märket Lundmyr of Sweden är testade enligt gällande säkerhetskrav i både Sverige och i Europa. Lundmyr of Sweden jobbar kontinuerligt med att utveckla och ligga i framkant inom områden såsom kvalité, säkerhet, miljö och socialt ansvar. Du kan därför känna dig trygg när du köper kläder från Lundmyr of Sweden.

Sponsrat innehåll - texten fortsätter nedanför

bok graviditetÄr du gravid? Dokumentera då din gravidresa.

Den nya boken ”Min graviditet – En veckodagbok” har tagit fasta på att du ska minnas din graviditet. I denna kombinerade faktabok och dagbok kan du både läsa om vad som händer i de olika veckorna samtidigt som du varje vecka kan fylla i hur du mår, vad som händer och dina upplevelser av graviditeten. Boken finns i bokhandeln från och med september 2017.

Köp boken i fysisk bokhandel eller på Adlibris, Bokus eller på CDON.

Annons - texten fortsätter nedanför

Hur skapades Lundmyr of Sweden

Ofta är det många olika faktorer som bidrar till att nytt företag eller varumärke bildas. I fallet Lundmyr of Sweden började det med en uppsägning tillsammans med en livssituation som ensamstående mamma. Mia Lundmyr var en höggravid småbarnsmamma och välbetald marknadschef när hon blev uppsagd från sitt arbete. Mia Lundmyr trodde på sig själv och valde i den situationen på att satsa på sitt livs dröm. Idag är Mia Lundmyr mamma till Leo och Lina samtidigt som hon är en mammabarndesigner och entreprenör.

Sortiment hos Lundmyr of Sweden

Lundmyr of Sweden började som ett varumärke som sålde babykläder och barnkläder. Idag har det vuxit och du hittar allt från nappflaskor, bäddset, gosedjur och presentartiklar. Du hittar produkterna från Lundmyr of Sweden på nätet samt i utvalda butiker.


De som läste artikeln om Lundmyr of Sweden läste även mer om barnprylar samt tittade på kläder i vår barnbutik.

Namnkalas

Namnkalas eller namngivning är idag vanligt istället för dop. Detta har man normalt när barnet är 3-12 månader. Många väljer att ha kalaset tidigt. Vanligast är att man har det när barnet är mellan 3-6 månader då barnet är lite mer aktivt och närvarande.

» Mer om namnkalas