Babyhjälp logo

Native annonsering gravid / föräldrar

- Native advertising / content marketing

Vill du nå gravida och småbarnsföräldrar genom native advertising eller content marketing så är Babyhjälp.se rätt forum för detta. Babyhjälp.se når främst kvinnor som är på väg eller precis har fått barn. För att få den senaste besöksstatistiken så besök http://www.sis-index.se/sis-index/ och sök upp babyhjälp.se.

Nativereklam är extremt populärt och effektivt. Det är ett av de medier som växer snabbast, mycket då det har högre trovärdighet och fler klick än traditionell banner annonsering.

Native reklam / annonser till målgruppen gravid / förälder

Babyhjälp.se har en målgrupp som till 90% består av kvinnor i åldern 24-44 år. Vi har cirka 100 000 unika besökare varje vecka varav 70% är gravida. Vill du ta del av denna specifika målgrupp så är vi rätt kanal för dig.

Kontakta oss gärna för mer information eller offert.

Vi kan göra samarbeten där vi både länkar från en nativeannons till er sida eller till en landningssida hos oss. Ligger sidan hos oss, så ligger den kvar även efter annonsperioden och ger dig då även en långsiktig länk till ert företag. Alla nativeannonser delas även via facebook där vi garanterar minst 10 000 visningar.

Priser från 10 000 kronor/vecka.

Kontakta oss för mer information:
info@babyhjalp.se
010-1993555


Sida:

Namn


E-post adress

Ärende:

Meddelande:

Vi förbehåller oss rätten att fritt använda
allt material som sänds till oss.

Till startsidan