Babyhjälp logo

Regler & Villkor

- Tävling

Tävlingen "Vinn presentkort på Unikabarn.se" pågår till och med den 25e sep 2013. Vinnaren dras efter tävlingsperiodens slut. Vinnarna publiceras på hemsidan och meddelas via e-post. En jury bestående av representanter från Babyhjälp.se utser vinnarna och beslutet kan inte överklagas. Vinsten erhålles i form av ett presentkort på Unikabarn.se och kan inte bytas in mot kontanter. Presentkortet skickas per e-post av Unikabarn.se. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Anställda på babyhjälp eller hos vår samarbetspartner får inte delta i tävlingen. Om du är under 18år krävs det medgivande från målsman för att delta i tävlingen.

Sponsrat innehåll - texten fortsätter nedanför

Du som tävlar godkänner att Babyhjälp.se i framtiden får skicka information och erbjudande till dig, samt att samla in och lagra mina personuppgifter enligt personuppgiftslagen. Enligt personuppgiftslagen har du rätt att en gång per år, utan kostnad, skriftligen begära besked om vilka personuppgifter som lagrats och hur dessa behandlas samt rätt att begära rättelse. Information ges via info@babyhjalp.se

 

<< Tillbaka till tävlingen

 


Läs gärna mer om barns längd och vikt eller våra bebisfakta.

 

 

 

Annons - texten fortsätter efter annonsen

Presenttips!Barntema

Kul och uppskattade presenter till nyfödda är träleksaker, tavla med barnets namn och födelsedatum, tallrikar och bestick samt babygym och babysitters.

Besök Barntema.se - För att vi älska di små!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sponsrat innehåll Aktiviteter för barn

 Vad ska du göra i sommar?

Barnguiden.com ger dig tips på aktiviteter och evenemang som du och familjern kan göra i sommar. Börjar din semesterplanering på Barnguiden.com.

» Besök Barnguiden.com