Babyhjälp logo

Regler & Villkor

- Tävling

Tävlingen pågår enligt informationen på tävlingssidan. Vinnaren utses efter tävlingsperiodens slut. Vinnarna publiceras på hemsidan och meddelas via e-post. En jury bestående av representanter från Babyhjälp.se utser vinnarna och beslutet kan inte överklagas. Vinsten erhålles så snart som möjligt efter tävlingsavslut och den kan inte bytas in mot kontanter. Vinsten skickas via post alternativt e-post i de fall det är möjligt. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Anställda på babyhjälp eller hos vår samarbetspartner får inte delta i tävlingen. Om du är under 18år krävs det medgivande från målsman för att delta i tävlingen.

Sponsrat innehåll - texten fortsätter nedanför

Du som tävlar godkänner att Babyhjälp.se i framtiden får skicka information och erbjudande till dig, samt att samla in och lagra mina personuppgifter enligt personuppgiftslagen. Enligt personuppgiftslagen har du rätt att en gång per år, utan kostnad, skriftligen begära besked om vilka personuppgifter som lagrats och hur dessa behandlas samt rätt att begära rättelse. Information ges via info@babyhjalp.se

 

<< Tillbaka till tävlingen

 


Läs gärna mer om barns längd och vikt eller våra bebisfakta.

 

 

 

Annons från Posterkid.se - texten fortsätter nedanför

Namntavlor, doptavlorPersonliga barntavlor

Moderna tavlor som pryder väggen i barnrum, sovrum, skötrum eller där du vill fylla rummet med kärlek. Posterkid.se säljer namntavlor, doptavlor, barntavlor och personliga tavlor som skapar en personlig känsla i rummet där de hänger.
Se våra tavlor på Posterkid.se.

Annons - texten fortsätter nedanför

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sponsrat innehåll Barntema

 Vi älskar di små!

Barntema är Sveriges barnvaruhus online. Här kan du köpa allt från leksaker till barnkläder och barnvagnar.

» Besök Barntema.se