Posterkid – namntavlor & födelsetavlor

Vackra och personliga tavlor som skapar minne av det vackraste du har - ditt barn.

Denna artikel är en sponsrad artikel / annons

Personliga presenter till dop, namngivning eller nyfödd.

En unik och personlig tavla är ett trevlig minne och en fin detalj i hemmet. Skapa din personliga födelsetavla eller beställ en valfri namntavla eller doptavla med barnets uppgifter.

Posterkid.se hittar du namntavlor, doptavlor och personliga födelsetavlor.

Posterkid trycker snygga och personliga posters av högsta möjliga kvalitet. Du skapa Din personliga och unika barntavla och får den levererad fraktfritt inom ett par dagar. Motiven på de personliga tavlorna är framtagna av Svenska Designers och de är unikt framtagna endast för Posterkid. Motiven är gjorda för att Du som kund ska vara nöjd och sortimentet utökas ständigt.

Varmt välkommen att besöka oss på Posterkid.se.

Denna artikel är en annons eller ett sponsrat inlägg, vilket är en del av vårt annonsutbud. Babyhjälp garanterar inte att innehållet stämmer och håller nödvändigtvis inte med om budskapet i texten. Vill du synas med liknande artiklar går det bra att kontakta oss.

Se gärna våra filmer för dig som är förälder.

Fler artiklar för dig med familj

flytta forberedelser

Förberedelser inför flytten

Förbered dig inför flytten med barn och familj. Hur säkerställer du så att ditt barn är redo att flytta på den faktiska flyttdagen? Barn är inte lätta att förbereda inför en flytt, men här har du några tips som kommer att underlätta när flyttdagen väl kommer.

Läs artikeln »
Tips vid trots

Tips vid trots

Trots är ett skrämmande ord som får många föräldrar att bita ihop och se förstelnade ut. Trots är något som många föräldrar vill se som en fas som alla barn går igenom, men som går över med tiden.

Läs artikeln »
dagis

Förskola / Dagis

Regler och fakta om barn på förskola / dagis. Dagisplats, dagisavgift, ansökan, maxtaxa, jobb och dagis, när kan barn börja på dagis, inskolning dagis, kostnad för dagis, barnomsorg. Ansökan om dagisplats / förskoleplats. Det som tidigare hette dagis heter nu förskola.

Läs artikeln »
Shopping barn

Shopping till barn

Butiksguide – shopping till barn. Ska du handla babykläder, barnkläder, leksaker eller mammakläder? Då hittar du tips på seriösa butiker i vår butiksguide. Handla tryggt och säkert på nätet. Shopping för dig och dina barn.

Läs artikeln »
Fakta om graviditet och föräldraskap

Prenumerera för nyheter, fakta och kunskap.

Vi mailar ungefär en gång i veckan. Genom att skicka in godkänner du att vi sparar din mailadress.