Posterkid – namntavlor & födelsetavlor

Vackra och personliga tavlor som skapar minne av det vackraste du har - ditt barn.

Denna artikel är en sponsrad artikel / annons

Personliga presenter till dop, namngivning eller nyfödd.

En unik och personlig tavla är ett trevlig minne och en fin detalj i hemmet. Skapa din personliga födelsetavla eller beställ en valfri namntavla eller doptavla med barnets uppgifter.

Posterkid.se hittar du namntavlor, doptavlor och personliga födelsetavlor.

Posterkid trycker snygga och personliga posters av högsta möjliga kvalitet. Du skapa Din personliga och unika barntavla och får den levererad fraktfritt inom ett par dagar. Motiven på de personliga tavlorna är framtagna av Svenska Designers och de är unikt framtagna endast för Posterkid. Motiven är gjorda för att Du som kund ska vara nöjd och sortimentet utökas ständigt.

Varmt välkommen att besöka oss på Posterkid.se.

Denna artikel är en annons eller ett sponsrat inlägg, vilket är en del av vårt annonsutbud. Babyhjälp garanterar inte att innehållet stämmer och håller nödvändigtvis inte med om budskapet i texten. Vill du synas med liknande artiklar går det bra att kontakta oss.

Se gärna våra filmer för dig som är förälder.

Fler artiklar för dig med familj

anknytningsteori

Anknytningsteori

Anknytningsteori är viktigt för barn och föräldrar. Barns anknytning till en förälder börjar redan när barnet föds. Man talar ofta om anknytning utifrån trygg eller otrygg, vilket vi berättar mer om i denna artikel.

Läs artikeln »
Stress lämna förskola

Stress förskola

Att vara orolig och stressad är fullt normalt och du är inte ensam om att känna så. Men det finns metoder och tankesätt du kan använda för att känna dig lugnare och tryggare.

Läs artikeln »
ålder bli förälder

Föräldrars ålder i Sverige

Hur gamla är folk i Sverige när de väljer att bli föräldrar? Åldern varierar mellan olika delar av landet och generellt så är föräldrar som bor i storstäder äldre än de som bor på landsbygd.

Läs artikeln »
separera boende barn

Barns boende

Separation eller skilsmässa – fakta och tips att tänka på vid separation med barn. Var ska små barn bo? är växelvis boende (varannan vecka) bra för små barn? Vilka rättigheter har barn till umgänge? Vad innebär vårdnaden om barnen vid en separation? Var ska barnen vara skivna eller folkbokförda?

Läs artikeln »
Barnkalas

Barnkalas

Barnkalas är fantastiskt roligt men när man själv ska fixa barnkalaset uppstår ofta vissa frågetecken. Vi ger dig tips och råd när det är dags för barnkalas.

Läs artikeln »
Tips vid trots

Tips vid trots

Trots är ett skrämmande ord som får många föräldrar att bita ihop och se förstelnade ut. Trots är något som många föräldrar vill se som en fas som alla barn går igenom, men som går över med tiden.

Läs artikeln »
Fakta om graviditet och föräldraskap

Prenumerera för nyheter, fakta och kunskap.

Vi mailar ungefär en gång i veckan. Genom att skicka in godkänner du att vi sparar din mailadress.