Använda ögonfransserum under graviditet?

Fråga experten är en kostnadsfri tjänst där du kan få svar på frågor och funderingar som rör graviditet, nyfödda barn och livet som förälder. Tjänsten är exklusiv för våra prenumeranter. Prenumererar du inte redan så kan du göra det här. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.

Använda ögonfransserum under graviditet?

FRÅGA

Hej
Jag fick ögonfransserumet xLash Pro i julklapp då jag inte vill använda mig av fransförlängning eller färga fransarna under graviditeten. Nu försöker jag hitta information om detta och graviditet men hittar ingenting.
kan jag använda det, jag är gravid i v. 20. Varit på RUL och det var helt UA.
tusen tack på förhand

SVAR

Hej! Din fråga gissar jag kan besvaras om du skriver och frågar tillverkaren. Jag som barnmorska har ingen aning vad serumet innehåller, men förstår inte varför du inte skulle kunna använda det.

Mvh Ulrika Friberg, Leg Barnmorska

Fler frågor till vår barnmorska

Fakta om graviditet och föräldraskap

Prenumerera för nyheter, fakta och kunskap.

Vi mailar ungefär en gång i veckan. Genom att skicka in godkänner du att vi sparar din mailadress.