Negativa tester o spökstreck

Hej. Jag skulle haft min mens för 2-3 dagar sen o har gjort ett antal graviditetstester o har fått negativt resultat o igår o idag fick jag som spökstreck…synes under stark belysning. Är jag gravid eller ska jag tolka det som negativt oxå. Min sista mens va 11/11-18

Lite mens- svårare att bli gravid?

Hej,
Vi har försökt bli gravida i snart ett år, utan framgång. Jag har börjat fundera om svårigheterna att bli gravid kan bero på att min menstruation vanligtvis är väldigt kort. Den varar bara i ca 1-2 dagar och jag blöder aldrig så kraftigt att jag behöver byta tampong mer än 1 gång per dag. Dock har jag väldigt regelbunden mens och har haft det sen jag slutade med p-piller för lite mindre än 1 år sedan.

Min fundering är om mina sparsamma blödningar kan vara ett tecken på att mina slemhinnor i livmodern är tunna och att ägget därmed kan ha svårt att fästa? Jag använder både ägglossningstest och Natural cycles som visar att jag har ägglossning varje månad regelbundet, men ändå lyckas vi inte bli gravida. Om det är så att mina slemhinnor är för tunna, finns det något man kan göra åt det i så fall?

Tack på förhand!

PCOS?

Hej!
Jag har hårväxt (svarta hårstrån) vid naveln, på bröstet & hakan som växer ut ofta så jag får plocka, på halsen har ja massa svarta prickar (som hårväxt). Men min mens är regelbunden, men blöder oftast väldigt lite & har kraftig mensvärk första dagen. kollat upp min ägglossning som visar Maximal fertilitet varje månad. Visar dock ingen ökning visar först inget & sen maximal. Har försökt bli gravid 6 mån nu men ej blivit de.
Borde jag vara orolig för PCOS?

Negativt test

Jag skulle haft mens i fredags (3 dagar sen) men har inte fått den. Försöker bli gravid så blev jätteglad. Har testat mig varje morgon sen i fredags men visar bara negativt. Har testat med billigare test och även clearblue digital. Har läst på olika ställen att man ska kunna plussa på bim. Hur länge kan man vänta på att det visar att man är gravid om man är det?

Hej

Först fick jag ett positivt gravtest och några veckor senare när mensen skulle komma fick jag en kort blödning precis så att det blev lite på bindan i två dagar, efter detta köpte jag ett till test och det visade negativt. Barnmorskan sa till mig att så länge du inte blöder mycket så kör vi på som att du är gravid. Gjorde ett tidigt ultraljud på magen i veckan 8 + 0 men barnmorskan kunde inte hitta ett embryo men jag och min man kunde se ett. Testade igen och denna gången oxå ett neg gravtest. Har nu inte haft mens sen 11/9 och min mage växer. Har aldrig använt previtiv medel. Har alla symptom på graviditet så kan jag vara gravid ändå?

Ägglossning

Hej. Jag har använt mig av ägglossningstest för att veta när min ägglossning är. Den visade starka streck två dagar förra veckan. Kände av lite i magen då.
Nu ungefär en vecka efter visat ägglossning så har jag haft lite ryggont som jag trodde betydde ägglossning. Vad kan det vara?
Har haft ett missfall i september så det är andra ägglossningen efter det.

Mvh
Amanda

Ppiller Zoely

Hej. Jag äter ppiller zoely. Det är dem enda som funkar på. Mig då jag har en väldigt jobbig mens och även stor smärta.
Så fort jag missar ett piller eller går på sockerpiller så får jag värdens smärta som inte borde uppstå så jag äter oftast inte sockerpiller utan får direkt på nästa karta. Så min fråga är hur ska jag kunna bli gravid om jag verkligen inte kan sluta med ppiller?

Stickande smärta i ryggen

Hej!
jag är orolig för missfall då jag är 6 dagar efter sista ägglossningsdagen och känner lite huggande i högra sidan av nedre ryggen.
Är det så att det kan vara missfall eller tyder detta på någonting annat?
jag har haft denna känslan två gånger en i lördags och en idag (tisdag)
Sedan är jag även orolig för att jag inte direkt känner att jag blivit gravid så som klassiska gravidsymtom. Ska även tillägga att vi gjorde en stimulerad ägglossning på sjukhuset.

Tusen tack för svar

Hej

Hej! Jag och min sambo håller på att fösöka få barn, Jag hade min ägglossning för 5 dagar sen och vi hade samlag tre gånger under dom dagar jag fick glad gubbe på stickan, men idag fick jag en brunaktig flytning och så har ja mensverk fast jag ska ha mens om 9 dagar, Är det något som är konstigt?

Gravid trots olika svar på test

Hej jag undrar om jag kan vara gravid, har testat positivt en gång sen fick jag en kort liten blödning sen på andra test är det negativt. Var på tidigt ul för någon veckan sedan såg en liten bebis men barnmorskan såg inte då det var svårt att hitta på magen. Vad ska jag göra ut?

Ivf

Hej!
Lisa heter jag och gjorde i tisdags ett embryoåterföring då vi har gått via ivf. Har gjort detta en gång tidigare och fått en dotter sen innan. Nu efter snart 3 dagar har jag en molande värk i livmodern. Liknas mensvärk fast ändå inte. Går och kollar hela tiden efter blödning men kommer ingenting. Är detta något jag bör vara orolig för?
/ Lisa

P-stav

Hej! Det är så jag tog ut min p stav i september, Under typ hela den perioden hade jag bara mens i början av den, och några få gånger kom det på själva pappret, max 3 gånger. Nu i november har jag fått blod på pappret fler gånger, men det verkar inte komma någon mens. Dock haft lite mens värk, är detta vanligt?

Försöker dock bli gravid!

Är jag gravid?

Mens den 20/10 hade sex 30/10 ÄL
ca 3/11 kan ja vara gravid? Såg inte mitt förra svar! Mvh Jennifer

Kan jag vara gravid?

Hej! Jag hade min sista menstruation den 20/10 och den varade i 5 dagar!
Jag hade sex nu den 30/10 och om jag har räknat rätt så ska jag ha ÄL den 3/11! Kan jag nu vara gravid?
Mvh Jennifer

Tidigt efter ägglossning!

Jag hade ägglossning i måndags och jag och min sambo har börjat att försöka skaffa barn!
3 dagar efter ägglossning är jag uppsvälld och har stickningar i nedre delen av magen! Skulle ett early gravtest kunna visa positivt såhär tidigt efter ägglossning? Eller ska man ha is i magen och låta tiden gå?

Ha en fin dag!/ Matilda

Utebliven mens

Hej har en fråga är osäker på om ja är gravid eller inte utebliven mens skulle kommit för 2 dagar sen ska ja göra test eller ska jag vänta

Angående mens

Hej! Jag har ätit p piller ca 6 år nu och har nu slutat då jag och min sambo vill bli gravida. Nu 3 dagar efter uppehåll på piller så blöder jag, lite. Jag undrar om detta är mensen eller det så kallade bortfallsblödning som jag hört talas om? Hur kan man veta skillnaden? Antar att det är en bortfallsblödning?
Tack för svar!

Slemhinnan

Hej! Jag hade ont i magen igår och va på gynn idag, dock så träffade jag en läkare som inte förklarade min fråga…… jag har tagit Letrozol för att få mogna ägg, vilket jag hade och har nu även tagit ovitrelle sprutan så ägget släpper. På dag 16 fick jag positivt på ägglossningstestet och tog då sprutan. O igår kände jag molande värk vid livmodern.. på lördag ska jag ha beräknad mens, men har PCOS så jag får ingen mens om jag inte tar provera. Jag ska börja käka de på söndag om mensen eller gravtest visar negativt.. men läkaren sa idag att min slemhinna va tjock 11mm. Min fråga är, kan de va en jätte tidig graviditet? Min sista mens första dag va den 15/9. Hade ägglossning dag 16. Kan slemhinnan bli tjock när man är gravid?

Mens 5 dagar sen

Hej,
Det är såhär att jag och min sambo försöker skaffa barn. Vi har försökt i ungefär 4 månader och är fullt medveten om att det kan ta lång tid.
Denna månaden är min mens sen med 5 dagar, brukar ha en menscykel på ca 30-32 dagar som aldrig varit senare än så sen jag sluta med piller för 3 år sen. Imorgon är det 38 dagar sen jag hade mens.
Har haft mensvärk som känns som att mensen ska komma närsomhelst men kommer bara vita flytningar..
I förrgår fick jag ömmande bröst, börjar få små finnar som jag aldrig brukar få och mensvärken är kvar.
Tagit massa graviditetstest som visat negativt.
Vad kan vara fel? Kan jag vara gravid ändå?
Mvh, Sandra

Har ätit preventivmedel länge

Hej! Jag o min sambo har börjat prata lite smått om att skaffa barn, dock har jag ätit p-piller och haft p-stav i över 5år i sträck. Kan sånt påverka min fertilitet? Hur lång tid kan det ta innan min kropp återställs helt och att jag kan bli gravid?

Graviditetstecken?

Hej!
Runt den 16-17/9 slutade jag med mina ppiller. Jag och min sambo bestämde oss för att påbörja bebisverkstad efter detta. Min “pillermens” kom runt den 21. Har tidigare haft regelbunden mens vad jag vet, men inte haft stenkoll på den. Har haft både pstav & ppiller men alltid fått mens under den tiden.
Nu bör jag ha gått över tiden med 1 eller 2 dagar. Fick den 15 oktober en liten, liten blödning. Har även haft väldigt ont i brösten/bröstvårtorna i mer än en vecka. Har också haft mensvärk/molvärk, framför allt under förra veckan & var då helt säker på att mensen skulle komma men det gjorde den inte. Sen försvann mensvärken helt. Har också märkt att det på ena benet framkommit väldigt tydliga blodådror som jag aldrig tidigare sett. Samt på brösten.
Frustrerande är att alla graviditetstest jag tagit är super negativa och jag vet inte riktigt vad jag ska tro eller göra..
Bör tillägga också att jag senast idag fick hemska smärtor, kändes precis som det gjorde när jag haft ägglossningscysta tidigare eller när mensen kommer. Men nej, ingen mens. Vad tror du? Börja jag kontakta barnmorska eller ungdomsmottagningen?

Fundering

Hej
Jag undrar en sak, haft oskyddat sex med min ex partner nästan i 7 månader men blev aldrig gravid. Har haft p piller några år sen jag va 14 år efter det haft en kopparspiral som jag tog bort några år sedan

Jag undrar för vissa blir lätt gravid och jag inte blev det på över ett halv år. Varför är det så? Vi har bra gener, har 7 friska syskon och även moster till 13 barn så att vi aldrig haft något sådant i släkten.

Jag planerar inte att skaffa barn just nu men är rädd att jag inte kan få barn för inte blivit gravid på 7-månader med mitt ex.

Sen tänkte jag tillägga att jag har en bra benstomme och lite högre vikt men är hälsosam av mig, alltid tränat men är inte ohälsosam överviktig och har en stark kropp.

Hoppas jag kan få bra tips från dig.

Äl 7 dagar innan mens

Har fått äl dag 18 i cykeln, och cykel är på 24dagar. Ska jag tolka det att min mens har skjutits upp till dag 30? Försöker bli gravid efter en förlossning som slutade dåligt för 3måmader sedan. Har hunnit få 2 mens sedan dess.

Illamående

Hej!
Jag slutade med mina p-piller i slutet av september, och jag och min man planerar att bli gravida. Men under de senaste dagarna känner jag illamående och trötthet , ska inte ha ägglossning förens den 18/10 och undrar om detta kan vara något slags gravidsymtom ?

Folsyra innan graviditet

Hej! Jag undrar hur viktigt det är att man ätit folsyra minst 1 månad innan man planerar att bli gravid? Vi är redo & har precis ätit sista kartan p-piller. Jag läste mig till nu att folsyra är väldigt viktigt. Om jag börjar äta folsyra imorgon, och som tidigast realistiskt (men otroligt) skulle bli gravid om två veckor, är det ok eller skulle du rekommendera att ha säkert sex tills jag ätit folsyra minst en månad? Är det något mer jag bör tänka på? Tacksam för svar!