Försenad mens

Hej!
Jag slutade med p-pillerna den 17 juni. Och jag och min sambo vill försöka bli gravida. Jag hade ägglossning runt den 23 juni och kände det tydligt med smärtor i magen. Jag skulle haft min mens i fredags men jag fortfarande inte fått den. Den år nu 2 dagar sen men visar inget på gravifitetstesten jag har tagit! Tog senast i morse med morgonurinen. Min fråga är nu kan jag ändå vara gravid eller är det med troligt att min mens är sen för att jag slutade med p-pillerna? Tycker det är så jobbigt att inte veta! Kan man ta andra och bättre graviditetstester hos en barnmorska kanske?
Mvh Malin

Ingen mens och inga plus

Hej, jag tog ut min p-stav i mars 2018 och fick ett positivt test den 1 maj men troligtvis ett tidigt missfall 3 dagar senare. Nu väntar jag på mensen igen men idag är det en månad och några dagar sen jag sist blödde (MF). Jag har tagit en massa tester och jag får svagt positivt på clearblue early men alla andra tester visar negativt.. jag är rädd för att gå till barnmorskan ifall det skulle vara fel på mig, men undrar om det finns en chans att jag är gravid trots alla negativa tester?

Ägglossning

Hej. Jag och min sambo försöker att bli gravida. Har försökt att räkna ut hur min cykel är och den verkar vara väldigt oregelbunden. Jag kan känna av i nedre delen av ryggen i någon minut ca två veckor innan mens och jag tror att det är då jag har ägglossning. Kan detta stämma? Är det försent att ha samlag den dagen jag har känt av det?
Försöker följa min cykel via två appar och har gjort sedan januari men de visar hels tiden olika.
mvh
Amanda

Fortfarande ingen mens, den molnande värken har kommit tillbaka

Hej!
Jag skrev tidigare och frågande om jag kunde va gravid. Vi försöker skaffa vårt andra barn.
Nu har det gått över två veckor jag fick rådet att ta ett nytt graviditetstest, för förra ängen jag skrev svarade du att det var för tidigt att säga om jag var gravid eller inte. Sist jag fick mens var 24april, ingenting sen dess. Inga småblödningar, absolut ingenting. Men har tagit graviditetstest och det visar fortfarande negativt. Kan jag vara gravid? Kan det fortfarande vara för tidigt att se? Eller nu när det har gått så länge kan det vara något annat som krånglar?

Kan jag blivit gravid?

Hej! Jag har en fråga, för ungefär en vecka sedan hade jag och min kille de lite mysigt. Dock, låg vi aldrig, utan han stoppade in sin snopp i ungefär kanske 2 – 4 minuter men jag bad han ta ut den då vi inte hade kondom. Men han kom på min mage och det hann rinna ner lite över min vagina innan jag torkade upp det med papper. Har också börjat fått väldigt mycket flytningar sen detta hände.

Min fråga är alltså, kan jag ha blivit gravid eller fått en könssjukdom av detta?

Är jag gravid trots akut p-piller?

Hej!
Jag hade oskyddat sex för ungefär 3 veckor sedan nu, tog ett akut ppiller mindre än 12 timmar efter. Blev ändå väldigt nojig då jag enligt min mensapp hade ägglossning samma dag som jag hade sex och började då googla runt lite. Läste att pilleret inte hjälper om man redan haft ägglossning vilket såklart gav ännu mer ångest. En vecka senare fick jag vad jag antar var mellanblödningar som varade i 3 dagar. Ännu en vecka senare skulle jag ha fått min mens men det kom aldrig så nu i går, alltså ytterligare en vecka senare tog jag ett graviditetstest som visade negativt. Idag fick jag en brun flytning och har lite mensvärk, googlade lite igen och läste att det kan vara tecken på graviditet. Är nu jätteförvirrad och vet inte vad jag ska tro… Kan det vara akut ppillret som stökar till det eller kan det va så att jag ändå är gravid?

Försöker bli gravid

Hej!
Vi försöker bli gravid, jag och min pojkvän. Har alltid haft regelbunden mens, det har aldrig slagit fel. Jag skulle haft mens den 28 men den kom aldrig. Kände hela tiden en konstig känsla i magen, mådde illa hela tiden men testen visade negativt. Efter elva dagar fick jag en fruktansvärd smärta i magen och jag fick mens(?) i bara två dagar. Har fortfarande lite ont i nedre delen av magen, ungefär som mensvärk. Vad är det som händer?

Blödning och mensvärk

Hej! Vill först och främst säga att vi försöker bli gravida och det är min högsta önskan! Jag är nu 9 dagar över tiden med min mens och har verkligen känt på mig att något är annorlunda… har haft som molande mensvärk i ca 1 vecka och igår kom det lite ljusrosa blod på pappret när jag torkade mig och idag har jag kraftigare mensvärk i magen och bak i ryggen samt blöder mycket mer(typ som vanlig mens). Kan jag vara gravid trots blödning eller är det missfall. Har läst om nidblödning men känns som att då blöder man inte såhär mycket…..
OM testet är negativt, borde jag gå till gynekolog och kolla upp något?
Tacksam för svar!!
// orolig själ!!

Bli gravid efter Mirena (hormonspiral)

Hej!
Jag tog ut min hormonspiral den 4 maj och har nu den 12 juni fortfarande inte fått någon mens. Är detta normalt? När kan man förvänta sig att den kommer tillbaka och hur länge bör man vänta innan man söker hjälp?

Behöver råd och vägledning

Hej! Jag tog ut min p stav för 6 dagar sedan. Jag och min man hade då oskyddat avbrutet samlag samma dag som den togs ut och dagen efter. Nu har jag sedan igår haft mensvärk men det kommer ingen mens, endast lite ljusbruna flytningar. Då vi för närvarande inte vill ha förr barn undrar jag nu hur stor möjlighet det är att man blir gravid så snabbt efter uttag av p-staven? Vid de andra två graviditetens då vi fått våra barn så har jag blivit gravid direkt vid första försöket efter avslut med minipiller

Tidig ägglossnong ? Kan jag vara gravid om min man kom i mig natten innan mensen kom

Hej min mens kyrkor är 28 dagar lång cycle det senaste tre månaderna. min man kom i mig natter innan min mens började sedan kom min mens varade i fem dagar och nu är jag på 6 mens Cycle dagen och jag undarar Kan jag vara gravid? Jag använder mig av mens app och enligt den har jag chans att bli gravid från 8dagen av min mens cycle … eftersom strax där kommer min ägglossnong enligt appen. Innan dessa tre månaderna var min mens oregelbundet lång Mellan 28 dagar lång till 32 dagar lång men som sagt det va mer en tre månader sen den va så oregelbunden nu har den varit stabil 3 månader efter min skrapning.

Bli gravid

Hej, jag hade fertilidag igår och då stod det att jag hade hög chans att bli gravid, jag hade oskyddat sex och äter inga preventivmedel slutade med dom för ca 1,5 månad sen. Och idag är det ägglossningsdagen. Jag undrar tror du jag kan ha blivit gravid? Skulle gärna vilja bli det.

Vill bli gravid efter p-piller

Hej, har ätit gestrina sen november 2017 och för ca 2-3 veckor sen slutade jag med dom, då min kille och jag vill ha barn. Men min mens elr äl har inte kommi igång än och jag blir så deprimerad.. Hur lång tid kan det ta innan allt sätts igång?
Har alltid haft regelbunden mens sen 12 års ålder.
äter även venlafaxin och atarax är det något som kan sätta stopp för min fertilitet elr mina ägg?
mvh

Kan jag vara gravid?

Efter jag fick min dotter 2015 tog jag beslutet att sätta in en p-stav i armen. Under tiden jag har haft p-staven har jag haft någon blödning då och då. Vi beslutade oss för att försöka få ett andra barn. Jag tog ut staven 13april i år, två månader innan uttaget hade jag två regelbundna blödningar. Efter uttaget har jag haft en regelbunden blödning. Jag har försökt vara noga med att pricka rätt då det gäller ägglossningen och vi har haft regelbundet sex under den perioden. Nu är min mens tre dagar sen. Under en och en halv veckad tid har jag haft en uppsvullen mage och jag har en konstig dov mensvärk hela tiden. Jag har gjort två graviditetstester och båda har visat negativt. Kan jag vara gravid eller är det något annat som händer med kroppen?
Tack på förhand för svaret!

Blödning efter ägglossning / Måste temperaturen höjas efter ÄL?

Hej!

Jag har tagit kosttillskottet munkpeppar i 2 månader, har aldrig haft någon blödning mellan Äl-Mens, förutom spottings 2 dagar innan mensen. 2-4 dagar efter min ägglossning så började jag få en brunrosa flytning som gick över till en lätt blödning (ljusrosa) i två dagar. Kan det bero på kosttillskottet jag tagit? & min temperatur har ej höjts efter mina positiva ägglossningstickor/ägglossningen. Måste den höjas för att det ska ha varit en ägglossning?

Mvh
Caroline

Munkpeppar

Hej! Jag har läst att munkpeppar- Lamberts Vitex Agnus Castus – 60 tab, kan hjälpa för att blir gravid snabbare, stämmer det och är det någon negativ effekt? Dvs kan jag få några komplikationer och hur ska man ta dom isåfall?

Utebliven mens

Hej. Jag har haft en regelbunden mens varje månad som kommit i princip på klockslaget. Har inte ändrat något i min livstil eller som kan göra att den är sen men nu ligger jag på BIM+6. Har gjort graviditetstest men det visar bara negativt. Har även vissa symtom på en graviditet. Vad beror de på? Kan jag ändå va gravid??

En svag skugga

Hej, jag testade mig igår, å fick fram en jätte svag skugga på test stick. Idag typ lika så. Tog sånt billigt test. Överväger att köpa clear blue, å kolla, känns mer pålitliga, ammar mitt barn fortfarande, är de nån fara? Har privat bli gravid i 6 månader nu, å blev glad för den skuggan men vågar inte hoppas?

Kan jag gå ner i vikt när jag försöker bli gravid?

Hej!
Jag undrar angående viktnedgång när man är gravid. Fick mitt andra barn för 9 månader sedan idag och vi vill gärna ha en till tätt inpå. Slutade amma för 3 veckor sedan. Har ca 25 kg i övervikt nu, är det skadligt för barnet/fostret om jag skulle bli gravid medans jag försöker gå ner i vikt hälsosamt, t.ex. Äta bra mat i samband med motion vilket resulterar i en viktminsking. Kan det vara skadligt när man går ner i vikt på ett hälsosamt sätt?

Jag förstår inte min cykel?

Hej!
Försöker få koll på min ägglossning (äl) men vet inte hur jag ska tolka månadens menscykel, så behöver lite hjälp.
Dag 12 fick jag ljusrosa flytningar. Flytningarna ökade lite och var vita. Dag 16 kunde jag bygga nån kort bro med dom och dagens efter var dom vattniga, dom var dock vitaktiga så inga riktigt äl-flytningar. Dag 18 blev det torrt och dagen efter det åkte tempen upp. Men sedan sjönk den igen några dagar för att sedan åka i taket idag och höjas mer. Hela den här veckan har jag bara haft lotionflytningar. Trodde inte att äl va förra veckan, eftersom tempen sjönk, utan har gått och väntat på den men känns inte som att det var nu heller med tanke på flytningarna? Gjorde negativt äl-test i helgen och igår. Enligt en temp-app jag använder kan äl ha varit igår eller flera veckan? Blir inte klok på det här!
Hoppas på svar

När kan jag bli gravid?

Hur långt behöver det vara mellan mensens sista dag och ägglossning för att ägg ska hinna mogna som dom ska om man vill bli gravid?

Kan jag vara gravid?

Jag har för ungefär 4 månader sedan gjort en abort. Har lite dålig koll på mensen. Lite dålig på ta p-piller också. Men hade mens för ungefär 2 veckor sedan om jag nu minns rätt. Sen dess har jag inte tagit p-piller. På sista veckan har jag känt mig svag. Sugen på mat hela tiden, men kan inte riktigt äta. Har kissat väldigt ofta, mått illa på kvällen och fått huvudvärk, trött och har haft lite mensvärk ibland. Idag har jag haft väldig mensvärk på morgonen, sedan under dagen när jag skulle ta graviditetstest då såg jag att jag fick mens. Ändå tog jag testet och fick negativ. Men jag har fortfarande ont i magen och mensvärk, mår fortfarande illa och har huvudvärk nu på kvällen. Vad kan jag göra? Är jag gravid eller inte?
Skulle vara jätte tacksam för er svar.

När kommer ägglossningen igång efter p-piller?

Hejsan! När vet man efter att man har slutat med p-piller när ägglossningen kommer igång? För när man duschar sig ren i underlaget så kommer de klumpar. Är de ett tecken på ägglossning?