Kan ja vara gravid?

Sista mensens första dag var den 29/7 hade sex den 9/8 ska ha äl den 12/8 kan de hända att ja blir gravid då? Mvh Jennifer

Undran

Hej det är så att jag och min man försöker bli gravida och många säger att sperimierna blir påverkade om mam har sex varje dag stämmer detta? Vi har försökt bli gravida sen 10 nov 2017 när ja tog ur p staven.

Risker för högt blodtryck igen vid ny graviditet?

Hej! Jag är en kvinna på 40 år som fick barn för snart två år sedan. Vi är sugna på ett syskon, men jag fick högt blodtryck förra graviditeten som ledde till en hemsk igångsättning. Hur stor är risken att drabbas av samma sak igen? Kan tilläggas att jag är ganska så överviktig.

Blödningar efter ägglossning

Hej! Jag har fått små ljusrosa blödningar i 2 dagar nu. Hade ägglossning för ca 5-6 dagar sedan enligt ägglossningstest.
Är detta ett positivt tecken för eventuell graviditet, eller är det någon jag borde kolla upp om de inte försvinner?

Gravid 4a dagar före ägglossning?

Hej,
Jag hade sex med min pojkvän förra lördagen, sen fick jag positivt ägglossningstest på tisdagen och min temp gick upp igen på onsdagen så antar att jag hade haft min ägglossning då. Är det möjligt att jag kan blivit befruktade på den tiden trots att vi bara hade sex lördagen?

Mvh
Sara

Missfall eller gravid?

Jag och min kille har försökt bli gravida i 1,5 år nu och första gången fick jag missfall och det andra gångerna har det bara inte blivit något.
MEN NU?! 3-7:de Juli hade jag mens 15 Hade jag ÄL,
Vi hade samlag.
Men har inte tänkt mer på det, Mer än att det inte blev något denna gången heller..
Men Sista juli var min mens beräknad och inget kom förutom mot kvällen en JÄTTE ljus rosa tjock/slemmig flyttning med en liten liten PRICK rött i.
Min vän som är gravid sa att det är missfall och min mamma sa att jag kan vara gravid och missfall är på gång, Vad tror du. Jag vågar inte testa mig längre för blir bara ledsen

Gravid trots mens och neg graviditets

Hej!
Jag hade oskyddat sex två gånger under midsommarhelgen (halvt avbrutna) , alltså för ca 5 veckor sedan. Under dessa dagar började jag även med ppiller. 4 veckor senare när jag var på rad 4 på pillerkartan fick jag min mens som jag skulle, tog även ett graviditetstest lite innan detta som visade negativt. Borde nog egentligen inte oroa mig över att va gravid men jag är så himla nojig… Tror heller inte att jag har några symptom. Finns det ändå risk att jag kan bara gravid? Litar typ inte på graviditetstest

Behöver jag oroa mig?

Hej!

Min senaste mens hade jag runt midsommar (22/7), då hade jag riklig blödning och kraftig mensvärk de första 2 dagarna, sammanlagt blödde jag 5 dagar, det är normalt för mig. Jag har alltid haft regelbunden mens, skiljer endast någon eller ett par dagar vanligtvis.

Men 3 veckor senare (13/7) får jag en liten blödning och svag ”mensvärk”. Följande 2 dagar kommer det inget färskt blod, enbart gammalt, sen ingenting. Sedan den 13/7 har jag nu haft lite värk, ilningar, kramp som påminner om mensvärk, den känns också ut i ljumskarna. Jag har nästintill inga flytningar, men det känns fuktigt/blött vi blygdläpparna och i slidan. Det luktar inte illa från underlivet och jag har inga trängningar när jag kissar. Men jag upplever att jag kissar oftare och att ”något trycker på” och gör mig kissnödig.
Brösten ”ilar” emellanåt, som när mjölken rann till när jag ammade. Men det kommer ingen mjölk. Jag är inte heller öm eller spänd i brösten, men de känns lite mer fylliga.
Jag har tagit 3 graviditetstester senaste veckan (clearblue) alla var negativa.
Jag känner inget illamående eller överdriven trötthet, däremot lite yrslig.
Min första graviditet gav utslag när jag var runt vecka 4 (enligt clearblues digitala graviditetstest).

Kan det vara så att jag är skengravid?
Eller kan jag vara gravid ändå bara att det inte syns på ett test än?

Ägglossningstest

Hejsan!
Jag har lite funderingar.
Om man använt test och de från den dagen appen säger att man ska ha ägglossning (22a) och idag 25e är det som starkast, vänstra strecket starkare än högra?!
Kan de vara så ändå eller är ägglossningen nu o inte i söndags?! 🙂

Blödning/mens 5 dagar efter ÄL

Hej,

Jag har tagit ägglossnings test och som visade positivt den 19:e. Idag så 5 dagar efter positivt test fick jag en blödning som mens. Är det normalt att få sin mens så tidigt efter ägglossning? Eller är det något annat?
Mvh/Cecilia

falska positiva test?

Hej! jag undrar om det kan vara så att man har så låga hcg-nivåer att man bara plussar på ett visst test och då väldigt svagt? Jag skulle haft min mens den 4 juni men den har ännu inte kommit och de enda testerna som ger utslag (dock svagt) är clearblue early och snabb detektion och rfsu. Om jag är gravid, är det något fel på graviditeten? eller är det fel på testerna? eller mig?
Jag har testat mig många gånger sedan den 4 juni och då ger clearblue och rfsu samma resultat.
Har använt mig av tester som apotekets egna, babyplan, rfsu och clearblue.

Försöker att bli gravid

Hej,
Jag slutade med mina p-piller i mitten på april och har haft mens varje månad sedan dess men inte lika många dagar för varje mens. Jag har nu sedan jag hade mens sist efter jag och min sambo legat börja bli svullen om magen mest på kvällarna, få ont i magen till och från under dagarna, få mer flytningar, må illa både på morgonen men även på kvällen, känna mig tröttare, blir varmare än vanligt men också svettas mer och bli lite hängig av mig alltså lite sjuk. Jag har tagit ett graviditets test från morgon urinen men det visar negativt.
Vad ska jag göra? Kan jag vara gravid trots att det visar negativt på stickan? Tips över lag?

Försenad mens

Hej Therese!
Jag skulle fått min mens 2018-07-08 och har än idag inte fått den. Jag hade ägglossning runt den 23:e juni och haft samlag innan och efter ägglossningen.
Jag har sedan 2018-07-16 börjat få illamående till och från. Jag tog ett graviditetstest i söndags (2018-07-15), vilket visade negativt.
Jag längtar efter barn och tänker att jag kanske “inbillar mig” allt detta. Men kan det vara så att jag är gravid? Och när bör jag ta ett nytt test?

Tack på förhand!
MVH

Mensvärk men ingen mens

Hej! Jag hade mens 30 maj – 5 juni . Hade sex 8 juni, 14 och 15 . Fick mens 21-27 juni. Nu är det den 18 juli och jag har fortfarande inte fått min mens , testade grav test men visade negativ. Har mensvärk men fortfarande ingen mens. Har väldigt kort menscykel mellan 21-22 dagar brukar aldrig va längre. Undra vad de kan va för fel?

Brun blödning 6 dagar efter ägglossning

Hej, jag fick en brun blödning ca 6 dagar efter ägglossning och fick samtidigt lite värk på vänster sida, värken kommer lite då och då. Jag är nu rädd för att det kan vara utomkvedshavandeskap, har aldrig varit gravid och detta är första försöket.
Om jag får positivt test kan jag då be om ett tidigt ultraljud för att se om det är utomkvedshavandeskap?

Gravid?

Jag hade min mens den 3/7 o den varar alltid i 5 dagar!
Hade sex den 10/7 o ska ha ägglossning den 17/7! För från o med idag o några dagar framåt är de sannolikt att jag kan bli gravid? Stämmer detta?
Dagar mellan mensen är 28-29 dagar!

Mvh Jennifer

Haft sex dagar innan och efter ägglossning, sen mens men negatibt test.

Hej! Jag har kört med ägglossningstest från clear blue och haft sex dagarna innan och efter ägglossningen. Denna månad är mensen sen med 5 dagar men gravtestet visar fortfarande negativt?

Kan man ha ägglossning utan mens? Kan mensen hoppa över en månad? Läst det på lite olika trådar.

Ska jag vänta och göra ett till test senare?

Med vänliga hälsningar
Mikaela.

Försenad mens

Hej!
Jag slutade med p-pillerna den 17 juni. Och jag och min sambo vill försöka bli gravida. Jag hade ägglossning runt den 23 juni och kände det tydligt med smärtor i magen. Jag skulle haft min mens i fredags men jag fortfarande inte fått den. Den år nu 2 dagar sen men visar inget på gravifitetstesten jag har tagit! Tog senast i morse med morgonurinen. Min fråga är nu kan jag ändå vara gravid eller är det med troligt att min mens är sen för att jag slutade med p-pillerna? Tycker det är så jobbigt att inte veta! Kan man ta andra och bättre graviditetstester hos en barnmorska kanske?
Mvh Malin

Ingen mens och inga plus

Hej, jag tog ut min p-stav i mars 2018 och fick ett positivt test den 1 maj men troligtvis ett tidigt missfall 3 dagar senare. Nu väntar jag på mensen igen men idag är det en månad och några dagar sen jag sist blödde (MF). Jag har tagit en massa tester och jag får svagt positivt på clearblue early men alla andra tester visar negativt.. jag är rädd för att gå till barnmorskan ifall det skulle vara fel på mig, men undrar om det finns en chans att jag är gravid trots alla negativa tester?

Ägglossning

Hej. Jag och min sambo försöker att bli gravida. Har försökt att räkna ut hur min cykel är och den verkar vara väldigt oregelbunden. Jag kan känna av i nedre delen av ryggen i någon minut ca två veckor innan mens och jag tror att det är då jag har ägglossning. Kan detta stämma? Är det försent att ha samlag den dagen jag har känt av det?
Försöker följa min cykel via två appar och har gjort sedan januari men de visar hels tiden olika.
mvh
Amanda

Fortfarande ingen mens, den molnande värken har kommit tillbaka

Hej!
Jag skrev tidigare och frågande om jag kunde va gravid. Vi försöker skaffa vårt andra barn.
Nu har det gått över två veckor jag fick rådet att ta ett nytt graviditetstest, för förra ängen jag skrev svarade du att det var för tidigt att säga om jag var gravid eller inte. Sist jag fick mens var 24april, ingenting sen dess. Inga småblödningar, absolut ingenting. Men har tagit graviditetstest och det visar fortfarande negativt. Kan jag vara gravid? Kan det fortfarande vara för tidigt att se? Eller nu när det har gått så länge kan det vara något annat som krånglar?

Kan jag blivit gravid?

Hej! Jag har en fråga, för ungefär en vecka sedan hade jag och min kille de lite mysigt. Dock, låg vi aldrig, utan han stoppade in sin snopp i ungefär kanske 2 – 4 minuter men jag bad han ta ut den då vi inte hade kondom. Men han kom på min mage och det hann rinna ner lite över min vagina innan jag torkade upp det med papper. Har också börjat fått väldigt mycket flytningar sen detta hände.

Min fråga är alltså, kan jag ha blivit gravid eller fått en könssjukdom av detta?

Är jag gravid trots akut p-piller?

Hej!
Jag hade oskyddat sex för ungefär 3 veckor sedan nu, tog ett akut ppiller mindre än 12 timmar efter. Blev ändå väldigt nojig då jag enligt min mensapp hade ägglossning samma dag som jag hade sex och började då googla runt lite. Läste att pilleret inte hjälper om man redan haft ägglossning vilket såklart gav ännu mer ångest. En vecka senare fick jag vad jag antar var mellanblödningar som varade i 3 dagar. Ännu en vecka senare skulle jag ha fått min mens men det kom aldrig så nu i går, alltså ytterligare en vecka senare tog jag ett graviditetstest som visade negativt. Idag fick jag en brun flytning och har lite mensvärk, googlade lite igen och läste att det kan vara tecken på graviditet. Är nu jätteförvirrad och vet inte vad jag ska tro… Kan det vara akut ppillret som stökar till det eller kan det va så att jag ändå är gravid?

Försöker bli gravid

Hej!
Vi försöker bli gravid, jag och min pojkvän. Har alltid haft regelbunden mens, det har aldrig slagit fel. Jag skulle haft mens den 28 men den kom aldrig. Kände hela tiden en konstig känsla i magen, mådde illa hela tiden men testen visade negativt. Efter elva dagar fick jag en fruktansvärd smärta i magen och jag fick mens(?) i bara två dagar. Har fortfarande lite ont i nedre delen av magen, ungefär som mensvärk. Vad är det som händer?

Blödning och mensvärk

Hej! Vill först och främst säga att vi försöker bli gravida och det är min högsta önskan! Jag är nu 9 dagar över tiden med min mens och har verkligen känt på mig att något är annorlunda… har haft som molande mensvärk i ca 1 vecka och igår kom det lite ljusrosa blod på pappret när jag torkade mig och idag har jag kraftigare mensvärk i magen och bak i ryggen samt blöder mycket mer(typ som vanlig mens). Kan jag vara gravid trots blödning eller är det missfall. Har läst om nidblödning men känns som att då blöder man inte såhär mycket…..
OM testet är negativt, borde jag gå till gynekolog och kolla upp något?
Tacksam för svar!!
// orolig själ!!