Vad är det för fel på mig

Hej, jag har i cirka 5 dagar haft en molande värk i magen, som mensvärk.
Jag ska ha beräknad mens om 9 dagar.
Jag har oskyddat sex för vi vill bli gravida. Enligt min app så hade jsh ägglossning den 7 feb. ( om det stämmer) har gjort gravtest som visade neg, gjorde ett ägglossning test igår visade neg. Gjorde ett imorse också som visade två streck, dock gick testet ut 2018. Det ena strecket var väldigt svagt. Betyder det att jag har ägglossning? Betyder det att jag kanske är tidigt gravid och därför syns inget? Varför har jag värk i magen, uppblåst och spända bröst?

Huggningar

Hej!
Är gravid i v 10 och jag var på VUL förra Torsdagen och där såg DR ingen hjärtaktivitet jag förväntas vara tidigare i graviditeten så kanske i vecka 8-9 idag. Saken är den att jag känner extremt illamående och kan varken äta mycket eller för lite. Jag har också ont i nedre delen av buken (livmodern) det känns som huggningar/stickningar ibland och lite ont i svanken. Är jag fortfarande gravid eller är detta ett tecken på SAB har ej blödningar eller onormala flytningar.

Är testet positivt

Kan man skicka en bild på sitt gravtest? Har svårt att avgöra om det är positiv för andra strecket är så svagt svagt.

Mensvärk / spänningar i magen

Hej.
Är de normalt att ha spänningar / mensvärk i magen när man är gravid, är nämligen i vecka 5 med första barnet. Så har ingen aning om de är normalt eller inte!

Kan jag vara gravid?

Hej, den 5/1 fick jag min mens. Den 11/1 (sex dagar senare) hade jag oskyddat samlag. Mannen jag låg med kom dock inte i mig och jag hade fortfarande lite mens. Den 20/1 på söndagen (9 dagar senare) efter att jag varit och tränat fick jag lite, lite blodblandade flytningar. Detta övergick i bruna flytningar och höll i sig till torsdag morgon den 24/1. Efter detta tror jag flytningarna blev normala igen men jag är inte helt säker. De blev i alla fall ljusare. Igår fredag den 25/1 kom de blodblandade flytningarna dock tillbaka. Först vanliga flytningar med en liten blodstrimma som nu övergått till flytningar åt det bruna hållet istället igen. Jag har försökt läsa lite om det och hittat allt från att man kan blöda då man har ägglossning, till livmoderhalscancer och graviditet. Tilläggas kan att jag svettats mer denna veckan som gått, men vet inte om det kan kopplas till detta. Jag använder inga hormonella preventivmedel och har ingen könssjukdom. Kan det vara så att jag är gravid? Trots att jag fortfarande hade lite mens och han jag låg med inte kom i mig. Jag är jätterädd!! Tacksam för svar. /xx

Haft ägglossning enligt clearblue men ingen mens, neg. gravtest

Hej!
Jag hade ägglossning mellan 29 nov och 2 dec, jag har fortfarande inte fått någon mens nu är det ca 57 dagar sedan min ägglossning och gravtesten har varit negativa varje gång.
Har nu börjat känna av lite mensvärk från och till, är det mens på gång eller kan jag vara gravid även om jag känner lite mensvärk?

Späda ut spermier

Hej!
Försöker bli gravida mha heminsemination pga vestbulit.
Kan man blanda ut spermier med tex koksalt/vatten för att få större volym o på så sätt enklare använda en spruta med slag utan att allt fastnar i slangen? Eller skada spermierna av det?

Mens efter missfall

Hej.
Jag fick ett missfall 24/12 och blödde ut det själv. En vecka senare var jag på återbesök och då var allt borta.

Nu är jag i en jobbig period där jag inte fått min mens ännu. Om jag ska följa min gamla cykel skulle den kommit i lördags. Det enda jag har fått är lite smärtor likt mensvärk i början av förra veckan men ingen mens. Jag har även haft lite färgade flytningar men bara när jag varit på toaletten.
Jag har tagit gravtest som varit negativa.

När kan jag räkna med att mensen kommer igång igen efter ett missfall?

Mvh

Äl vid utebliven mens?

Hej senaste mens började 17 dec i år.
Min men är nu 4 dagar sen skulle börja den 18 jan.
Om mensen uteblir kommer min äl vara som vanligt?
Försöker bli gravid så måste försöka prickaäl

Mens 4 dagar sen

Hej i dag är min mens 4 dagar sen.
Jag tog ett test senast idag på morgonen som visade negativt.
När kan jag senast ta ett test som kan visa positivt?
Hade äl ca 4 januari.
Har symptom som typ illamående, ömma bröst.

Mvh Anna

Mensvärk efter äl

Hej!
Hade äl den 17/1, haft lite smått mensvärk smärtor sedan jag haft min äl och jag undrar vad de kan vara

Temperatur höjning ytterligare efter äl

Hej,
Min temp har höjts till 36,5. Efter äl och hållet sig där nu o ca 5 dagar efter var kan fetta bero på? Kan du vara ett tecken på att jag är gravid hade äl 25/1 .

Minipiller

Hej. Jag äter minipiller och har ätit olika sorters p-piller och nu minipiller i ca 8 år. Jag och min man pratar om att så småningom försöka bli gravida. Är det bara sluts tvärt med minipiller och behövs det en period för detta att “lämna” kroppen? Har hört om några som haft svårt att bli gravida när de ätit p-. Eller minipiller så länge, är det bara en skröna eller kan man få “proplem” med att bli gravid efteråt? Mvh Hannah

Folsyra

Hej

Jag och min man börjar planera för att skaffa barn och jag tänkte börja äta folsyra redan nu.

Jag skulle vilja ha tips på vilka jag ska äta?

Just nu äter jag Holistic B-12 med folsyra, men jag vet inte om det är så bra att äta B-12 så länge?

https://www.holistic.se/sv/produkter/b12

Vänligen
Charlotte Jörgenson Ericson

Medicin

Hej

Jag undrar ifall man kan äta någon antideppresiv medicin under gravidiet?

Åt venflaxin slutade äta dom, dom min läkare sa att dom kan skada fostret!

6 dagar efter ägglossning molande värk

Hej,
Jag och min sambo har haft sex dagarna stax innan ägglossning samt efter vi fått ett ”positivt” ägglossningstest, nu är det 6 dagar efter äl och har nu en sådan otroligt molandevärks i nedre delen av magen och lite mer ut på sidorna. Vad kan detta beror på har aldrig känt detta tidigare och vi har då försökt att få barn i 1,5 år

Äggledarspolning efter utomkvedshavandeskap

Hej,
I november fick jag min högra äggledare bortopererad på grund av ett utomkvedshavandeskap. Vi hade blivit gravida efter tre månader, vilket gjort att jag inte tappat helt hoppet om att jag kanske kan bli gravid snart igen. Efter operationen nämnde kirurgen dock att hon såg små ärrbildningar även på andra äggledaren. Detta är något som oroar mig mycket. Om det är samma på andra så kanske jag inte kan bli gravid på naturlig väg eller får utomkvedshavandeskap igen. Min fråga är om man behöver vänta ett år (för att det ska räknas som ofrivillig barnlöshet) från min operation på att få hjälp med en utredning? Detta är också mycket tung mentalt för mig. Vet du vart man bör vända sig om det är möjligt att utreda tidigare?

Vänliga hälsningar
Maria

mens för ofta

Hej!

Har mens 2 gånger under en månad, har alltid varit regelbunden och samma antal dagar.
Finns det risk för att hamna i klimakteriet tidigt där man inte kan få barn, för det slutar med för lite ägg?

Hur stor är chansen?

Hejsan!

Jag går på ppiller sedan ca 3 veckor tillbaks. Kom nu i efterhand på att jag spydde ca 3-4 timmar efter att jag tagit mitt sista piller på den andra raden. Har fortsatt ta pillrerna som vanligt och det föll mig aldrig in att ta något nytt… jag har också haft oskyddat sex sedan dess. Idag, ca 12 dagar efter det glömda pillret, fick jag en liten blödning trots att jag äter ihop två kartor. Kan det här betyda att jag är gravid? Eller hur stor är chansen?

Blödning

Hej!
Jag och min kille hade sex den 26 december och jag hade min mens den 11 december och ska ha den igen den 11 januari. Idag fick jag en blödning kan de va Nidblödning? Jag brukar aldrig få min mens så långt innan. Sen så såg de inte ut som mens heller utan lite rosa röda flytningar. Tacksam på svar!😊

Medicin

Hej

Jag undrar ifall man kan äta antidepressiva när man är gravid.
Har ätit antidepressiva venlafaxin medicin förut ,slutade äta dom för jag ville bli gravid och att man inte kunde äta den under en gravidet .

Men mår så dåligt när jag slutade äta den.

Mens?

Hej!
Skulle ha mens den 29/12 har ej kommit än den 2/2.. men har fått bruna flytningar typ eller vad man ska säga kan de betyda att mensen är på väg?

Graviditet

Hej!
Jag har ätit preventivmedlet Vinelle nu i ca 10-11 månader. Hade mens som kom med ca 3 mån mellan rum men nu i dec hade jag konstiga ljusbruna flytningar i 4 dagar (samma längd som min mens brukar vara) och som mensvärk endast första dagen. Jag har sambo och har oskyddat sex. Men nu känns det som magen svullnar upp och känns konstig. Finns det någon sorts risk att jag är gravid? Har inga andra symptom men blir lite nojig. Vad tror du? Var det mens? Kan jag vara gravid?

Utebliven mens

Hej.
Skulle ha beräknad mens den 29/12, men den har fortfarande ej dykt upp 1/1.. gravtest visar negativt.. men kan man vara gravid ändå?

Hej

Hej jag och min man har försökt sen nov 2017 bli gravid inget hänt ännu men när vi väl har sex känner jag bara av sexet första gången men dagen efter och efter de känner jag ingenting varför är det så? Hade smile på äl test igår om de oxå soelar någon roll detta problem har varit fler gånger.