Förlossning på gång inom kort?

Hej!
Jag har precis gått in i v 35 (34+1) och jag har haft nu under 2 veckors tid molande värk i ländryggen konstant samt allmän lätt mensvärk förutom nu i helgen som det blev något bättre vilket kanske beror på att jag vilade extra mkt. Jag mår nu helt plötsligt otrolig illa och har halsbränna. Jag var hos läkare i torsdags o kollade upp min molande värk o tryck nedåt o det konstaterades att bebisen har fixerat sig redan och bm tyckte det var lite tidigt då jag är omföderska. Tappen krympte m 6 mm ner 36 mm från föregående vecka och imorgon ville läkare ta en titt på mig igen o se om tappen krympt ytterligare.
Min fråga är nu:
Är det på g nu eftersom jag mår så illa från ingenstans och har mer halsbränna nu än innan? Förutom känslan av mensvärken och molande värken i nedre delen av ryggen?

Samlag

Hej igår när jag och mannen hade samlag då kände han att ha var ut töjde eller vad man kallar den att ja kändes öppen ? E det möjligt att jag har öppnat mig är gravid i v 39+5 min bf är 9/11 2018

När åka in till förlossningen?

Hej!
Jag är gravid i v 40+5 och väntar på att mina värkar ska starta någon gång som just nu känns omöjligt. Jag har en fundering, har pratat med min barnmorska men har inte förstått det helt ännu. När det är dags att åka in till förlossningen?
När jag söker på det står det så himla olika och känns omöjligt att veta när jag ska åka in.
På 1177 så står de att man brukar åka in när man har 3-4 värkar inom 10 minuter, vissa har skrivit att dem har gått hemma i flera timmar med värkar så täta men ska man inte åka in så fort man har 3-4 värkar inom 10 min? Vissa skriver att dem har haft värkar var 5 min och mer sällan och åkt in och ändå varit öppen mer än 5 cm. Jag ser ingen röd tråd i det hela? Hur länge går man hemma med värkar och är dessa lindriga värkar mot för när det 3-4 värkar inom 10 min hur står man annars ut?

Planerat kejsarsnitt

Hej
Jag har fått reda på att vi ska ha ett planerat kejsarsnitt. Men är livrädd för epidural bedövning . Hur känns det med sticket och när det sprutar in bedövningsmedlet. Både epi och spinal.
Mvh

En stor bebis

Hej va hos min barnmorska igår och har nu gått över tiden.
Min barnmorska tror att min bebis kommer väga över 4000 gram.
Detta gör mig väldigt nervös och rädd för vaginal födsel av min son.
Så min fråga är här ag rätt till kejsarsnitt?

Partus?

Hej jag undrar vad det menas med att huvudet står en värk före partus ? Mvh

Jag har ont i njurarna

Hej,
jag är gravid med mitt första barn. Är i vecka 33+2 nu och har under tre månader haft sjukt ont i njurarna som ena är alldeles för svullen än vad man brukar ha när man är gravid, förut hade jag ont i en skala 8 på nätterna o pendlade mellan starka smärtstillanden och bada varmt o nu senaste veckan har jag haft konstant ont men kanske mer på en skala 5-6 och det tar så fysiskt att jag mestadels är sängliggandes. Får olika svar från olika läkare varenda gång jag är på sjukhus o då är min fråga om de hellre skulle sätta igång mig v 36-37 istället för att jag ska förlora all min energi till en förlossning i vecka 40 el senare? Vill tillägga att jag haft tre urinvägsinfektioner dessa tre månader oxå.
Mvh