Gravid tätt inpå ett kejsarsnitt

Hej! Jag födde min son i början av januari med akutsnitt. På efterkontrollen såg allt normalt ut och hon som undersökte mig rekommenderade att vänta med en ny graviditet i 6 mån. Fick även en kallelse för att göra bäckenmätning och där visade resultaten normala mått och ska därför kunna föda vaginalt kommande förlossning.
Nu till min fråga.. Jag har blivit gravid på nytt, testade positivt för 2 dagar sedan och min son är 4,5 månad. Vad ska jag göra? Kan vi behålla eller måste jag göra abort?

Hur kan jag sluta vara ledsen för att jag inte kan amma?

Hej!
Jag är en förstagångsmamma och min dotter är 6 månader gammal. Hon är frisk och mår bra. Men jag verkar inte kunna komma över det faktum att amningen misslyckades totalt. Det kommer tillbaka till mig nästan varje kväll och det gör mig så ledsen. Hur kan jag göra för att komma över det här?
Mvh

Kan hål i bröstvårtan påverka amningen?

Hej!
Jag tog som tonåring hål i bröstvårtan, den blev sned och läkte inte riktigt helt. Efter x antal år med denna så tog jag ur den och hålet läkte ihop fint utan problem. Något år därefter tog jag ett andra hål i samma bröstvårta som idag är uttaget och läkt utan komplikationer. Nu funderar jag på hur detta kan påverka min amning, är VÄLDIGT orolig över detta och undrar hur befogat det är?