Dricker mycket mjölk

Hej! Min son har 11 dagar och har 4270 kg han får min mjölk och ibland Nan ersättning. Jag pumpar ur bröstmjölken på grun av såriga bröstvårtor . Efter min mjölk han är hela tiden hungrig dricker runt 700 ml/ dag . Runt 110 på en gång och är hungrig förtfarande. Är det för mycket?

Magdroppar

Hejsan, får man börja ge semper o miniform magdroppar till några dagars barn? Går det bra 5droppar semper på morgonen och 10droppar miniform på kvällen? För att undvika magproblemer. Tackar Mvh

Utomlands resa utan vaccin

Har en son på 2månadwe och planerar att åka utomlands med honom! Resan blir till Bulgarien!

BVC säger att han är för liten för vaccin och han hela ammas!

Hade ni åkt utomlands trotts att han inte är vaccinerad eller är det för riskabelt för alla sjukdomar som finns!

Vågar man skaffa ett barn till?

Hej!
Jag fick mitt första barn januari 2012, ett planerat snitt, men förlossningen kom igång av sig själv så vi provade vaginalt, men blev sedan akut snitt.
I december 2013 födde jag mitt andra barn vaginalt, förlossningen startade av sig själv, gick relativt fort men krystningsfasen blev lite utdragen. Fick lite värkstimulerande, men dom fick stänga av igen eftersom jag fick ont i magen, efter en stund testade man med värkstimulerande igen och det gick bra.
Har alltså gjort ett snitt 2012 januari och fött vaginalt december 2013 ca 2 år mellan. Vi pratar nu om att eventuellt skaffa ett barn till, men har hört mycket om risker på grund av snitt, framför allt att livmodern kan ha blivit svag och brista. Detta har hänt en bekant till mig som blev igångsatt efter snitt.
Vågar man skaffa ett barn till? Har riskerna minskat eftersom jag fött ett barn vaginalt efter snittet? Varför fick jag känningar i magen av värkstimulerande dropp? Berodde det på snittet?
Har två underbara pojkar och vill inte utsätta för onödiga risker, men vi skulle vilja ha ett barn till.
Mvh Terese

 

Barnet skriker när jag försöker lägga det

Hej!
Jag läser hos er om spädbarn och sömn. Där det står att man helst ska lägga barnet när det börjar bli trött för att få somna själv och inte somna hos mig som mamma i samband med amning eller så. Har ni några tips om barnet enbart skriker när man lägger det själv? Enda chansen att hon kan somna är när hon ammat och får ligga kvar nära mig och ibland kan jag då lägga över henne i egen säng/babynest men ibland vaknar hon till då och då börjar hon gallskrika igen.