Min mage blir större när jag tränar

Jag är normalt sett liten och smal men gick upp strax över 30kg vid min senaste graviditet (tredje) och nu 3,5 månader efter så har jag 10 kg kvar. Har tränat lite lätt med knip och lugna övningar och nu sista veckorna har jag även börjat med mammagympa där fokus är mkt på bäckenbotten/knip/rygg etc. och så tränar jag kortare pass på min crosstrainern. Men problemet är att mina mått över mage och midja blir bara större den senaste månaden och jag känner att jag svankar mer! Har även börjat få ont i ryggen när jag sover. Måttmässigt är magen nästan tillbaka på samma mått som jag var två veckor efter förlossningen dvs över 100! Vikten fortsätter dock sakta neråt. Vad är det som händer? Gör jag något fel?
Med vänlig hälsning

Vilken magträning är ok när barnet är 6 mån?

Hej!
Min bebis är snart 6 månader. Jag har börjat träna ute med en bootcamp grupp. Vi boxas, kör Kettlebells och funktionell träning. Är det något jag bör undvika förutom sittupps och hopp? Vilken magträning är ok?

När kan jag börja med armhävningar, burpees, högintensiv träning?

Hej! Jag födde mitt barn för drygt 15 veckor sedan med kejsarsnitt. Jag vill komma igång med träningen igen och är sugen på att köra ganska hårt. Problemet är att jag har rätt ont i såret fortfarande vid hög belastning. Frågan är vad du rekommenderar att jag tränar? När kan jag börja med armhävningar, burpees, högintensiv träning?

Kan jag göra kobra och uppåtgående hund efter graviditeten?

Hej! Jag har en fråga angående yogautövning efter graviditet. Min son är nu 7 månader och jag har kommit igång med styrketräning på gym och konditionsträning i grupp pass. Jag har hållit mig borta från yogan hittills eftersom jag läste att många övningar i yogan strängt ska undvikas efter graviditet, som kobra och uppåtgående hund. När kan jag börja med detta igen? Saknar min yoga och vill kunna köra fullt ut..!