Negativa tester o spökstreck

Hej. Jag skulle haft min mens för 2-3 dagar sen o har gjort ett antal graviditetstester o har fått negativt resultat o igår o idag fick jag som spökstreck…synes under stark belysning. Är jag gravid eller ska jag tolka det som negativt oxå. Min sista mens va 11/11-18

Cole slaw

Hej!
Jag är gravid i vecka 5. Vi har nyss varit på restaurang och ätit, jag åt hamburgare med pommes, sen åt jag några tuggor av deras Cole slaw innan jag kom på att det kanske man inte får äta som gravid? Är det någon fara tror du?

Lite mens- svårare att bli gravid?

Hej,
Vi har försökt bli gravida i snart ett år, utan framgång. Jag har börjat fundera om svårigheterna att bli gravid kan bero på att min menstruation vanligtvis är väldigt kort. Den varar bara i ca 1-2 dagar och jag blöder aldrig så kraftigt att jag behöver byta tampong mer än 1 gång per dag. Dock har jag väldigt regelbunden mens och har haft det sen jag slutade med p-piller för lite mindre än 1 år sedan.

Min fundering är om mina sparsamma blödningar kan vara ett tecken på att mina slemhinnor i livmodern är tunna och att ägget därmed kan ha svårt att fästa? Jag använder både ägglossningstest och Natural cycles som visar att jag har ägglossning varje månad regelbundet, men ändå lyckas vi inte bli gravida. Om det är så att mina slemhinnor är för tunna, finns det något man kan göra åt det i så fall?

Tack på förhand!

Kan man bli gravid trots spiral?

Har jätte känsliga bröst, och haft i 3 veckor snart, gör skit ont.
För 2 veckor sen fick som intensiva huggningar.
Sen dess har jag haft jobbig molande värk och illamående och hungrig konstant.

Är det spiralen som gör symtomen för satte in den för 3 månader sen.

Har en son sen innan som blev gravid trots p-lille och kondom

Så om ni hade kunnat hjälpa mig, för orkar inte ha det så här och sen hjälper varken Ipren eller alvedon

Sammandragningar

Hej! Jag väntar just nu mitt andra barn och är i vecka 18. Jag har börjat få sammandragningar och sedan i söndags kväll håller dem i sig väldigt länge. Ofta kommer det mot eftermiddag/kväll och det spelar ingen roll om jag är uppe och går eller om jag ligger och vilar. Väldigt obehagligt då magen blir så himla spänd och det släpper inte förens efter ca 10-20 minuter och att det även kommer tillbaka efter en stund igen. Behöver jag oroa mig? Har även försökt kontakta min bm i två dagar nu utan resultat. Vad ska jag göra?

Nidationsblödning – vad är det?

Jag har hört folk prata om nidationsblödning. Förstår inte vad det är och är en nidationsblödning något jag bör oroa mig för?
MVH
Emma

PCOS?

Hej!
Jag har hårväxt (svarta hårstrån) vid naveln, på bröstet & hakan som växer ut ofta så jag får plocka, på halsen har ja massa svarta prickar (som hårväxt). Men min mens är regelbunden, men blöder oftast väldigt lite & har kraftig mensvärk första dagen. kollat upp min ägglossning som visar Maximal fertilitet varje månad. Visar dock ingen ökning visar först inget & sen maximal. Har försökt bli gravid 6 mån nu men ej blivit de.
Borde jag vara orolig för PCOS?

Ang befruktning

Hej, tänkte fråga om jag är osäker på när jag hade mens senast, kan man se vilken dag man blev befruktad på ett tidigt ultraljud?

Sf mått

Hej
Jag ska ha mitt första barn och är i vecka 26.
Jag mätte magen i torsdags och hadde 33 cm är det mycke?
Något jag behöver vara orolig för eller behöver tänka på ?

Negativt test

Jag skulle haft mens i fredags (3 dagar sen) men har inte fått den. Försöker bli gravid så blev jätteglad. Har testat mig varje morgon sen i fredags men visar bara negativt. Har testat med billigare test och även clearblue digital. Har läst på olika ställen att man ska kunna plussa på bim. Hur länge kan man vänta på att det visar att man är gravid om man är det?

Gravid?

Hej! Om jag räknar ut själv så hade jag ägglossning i lördags den 24/11, hade oskyddat sex flera gånger under 22/11-25/11. Nu 1 vecka senare så har jag börjat fått inte i överdelen av magen, som håll ungefär. Mår ibland lite illa och känner mig hungrig oftare. Har kollat runt själv om det kan va graviditet men svårt att säga när.dwt är så nära. Jag har köpt en test som man Kan se tidiggraviditet på som jag ska ta på torsdag 6/12 för då är det 6 dagar innan planerad mens. Kan jag vara gravid? Kan tester visa så tidigt eller bör jag vänta och kolla om min mens kommer? Är bara nyfiken och vill veta så fort som möjligt!

Ultraljud

När kan man göra ul på magen som tidigast och se om det finns något emreyo?

14 och ksk gravid

Hej jag är 14 år och min kille o jag gjorde nyss slut men min mens är sen och vi hade sex i närheten av min ägglosning min mens är nu 4 dagar sen och den har inte varit sen på 2 år. Jag är för närvös för att fråga min mamma om graviditetstest….(den ända som vet att jag har haft sex)

Hej

Först fick jag ett positivt gravtest och några veckor senare när mensen skulle komma fick jag en kort blödning precis så att det blev lite på bindan i två dagar, efter detta köpte jag ett till test och det visade negativt. Barnmorskan sa till mig att så länge du inte blöder mycket så kör vi på som att du är gravid. Gjorde ett tidigt ultraljud på magen i veckan 8 + 0 men barnmorskan kunde inte hitta ett embryo men jag och min man kunde se ett. Testade igen och denna gången oxå ett neg gravtest. Har nu inte haft mens sen 11/9 och min mage växer. Har aldrig använt previtiv medel. Har alla symptom på graviditet så kan jag vara gravid ändå?

bör jag vara orolig?

Hej!
jag är lite fundersam över denna graviditet, jag är tidigt gravid runt v 5+6 detta är min 4 graviditet och har två fina barn sen innan dock har jag haft svåra och jobbiga graviditeter då jag led utav hyperermisis och jag får det ganska tidigt i graviditeten men denna gången känner jag inte mig gravid mår inte illa eller något och det jag e orolig över är att jag hade ett utomkvedshavandeskap 2016 där graviditeten satt i min äggledare och då kände jag precis som nu inte mig gravid inga symtom på graviditet mer än utebliven mens ända skillnaden då och nu är att jag börja blöda sparsamt när jag hade X:et men det gör jag inte nu., bör jag vara orolig? kan tillägga att jag ska på tidigt VUL 3/12 just pga att jag haft ett X.

P-piller

Hej, hur säkert är p-piller om man har haft oskyddat sex?

Ägglossning

Hej. Jag har använt mig av ägglossningstest för att veta när min ägglossning är. Den visade starka streck två dagar förra veckan. Kände av lite i magen då.
Nu ungefär en vecka efter visat ägglossning så har jag haft lite ryggont som jag trodde betydde ägglossning. Vad kan det vara?
Har haft ett missfall i september så det är andra ägglossningen efter det.

Mvh
Amanda

Hej

Hej hade sex när jag hade liten chans att bli gravid en vecka senare började jag med mini p-piller och ska ha min mens på söndag
Börjar smått må illa och spända bröst
Mvh Sara

Bruna flytningar/blödningar

Hej,
Jag är, vad jag tror, gravid i v5. Jag gjorde ett test för mindre än en vecka sedan som visade gravid 1-2. Två dagar senare kom det lite blod när jag torkade mig efter toalettbesök. Dagen efter när jag skulle bajsa som kom det lite mer blod när jag torkade mig från slidan. Jag hade binda hela dagen, var super orolig för missfall, men inget mer blod under dagen. Efter det har jag bruna, ibland rödbruna flytningar varje dag och har trosskydd för att se hur mycket det är. Det är fortfarande väldigt lite men alltid när jag torkar mig efter toalettbesök.
Fortfarande när jag behöver bajsa kommer det lite blod från slidan, idag som senast var det lite mer klarrött, men fortfarande inte så mycket som vid mens.
Oroar jag mig i onödan eller kan det vara ett missfall? Har lite ont i magen, men vet inte om det är normalt då allting växer i magen? Har inte varit gravid innan så har svårt att avgöra vad som är normalt och ej. Har för övrigt inte jätte mycket symptom på att jag är gravid, lite halsbränna och liten aptit på morgonen, möjligtvis lite mer trött än vanligt.
Tack för ditt svar!

Blödningar i graviditeten

Hej!

Jag är idag i v 8+5 enligt senaste mens och säker ägglossning men i v 7+2 enligt vul i onsdags. I onsdags em började jag blöda, sparsamma mörka och lite slemmiga blödningar. Samtidigt var jag väldigt hängig och hade som ilnibgar och hugg i magen så jag fick åka in akut. Läkaren hittade en blödning i livmodern strax intill hinnsäcken och sa att jag troligtvis kommer fortsätta blöda. Hon ordinerade tranexamsyra och alvedon samt rekommenderade återbesök efter två veckor. Fostret såg för stunden bra ut och hjärtat tickade, dock var det lite litet. Jag har sedan dess fortsatt blöda och igår när jag skulle duscha kom det färskt blod, mer likt mens som senare på kvällen innehöll små mörka koagel. Idag är jag åter tillbaka till det mörkare blodet. Min fråga är om detta är vanligt? Är det ett missfall på gång? Är det bara bita i äpplet och vänta en och en halv vecka på återbesök? Har som vanlig mensvärk och ilningar till och från i magen.

Är jag gravid?

Hej!
Jag hade oskyddat sex runt ägglossning för 3 veckor sedan. Fick min mens förra veckan men den varade bara i ca två dagar sen ingenting i en dag för att sedan bli bruna flytningar i tre dagar. Hade ingen mensvärk som jag brukar, men ömma bröst innan som inte är ömma längre.
Tack.

Vem är pappan av dessa två

Hej det är såhär att jag plussade den 8e nov och gjorde ett digitalt test idag och fick 3+ och jag undrar hur långt jag kan ha gått då om jag hade sista mens den 13 okt. Och jag hade samlag den 1 med en annan ( jag är singel ) men hade samlag med mina 2 barns pappa den 27-28 pä ägglossningsdagarna. Är mitt ex som är pappan då?
Jag vet inte om jag ska behålla eller inte då det påverkar mitt val om det är exet eller den andra som är pappan ?
Hur ska jag gå tillväga?
Mvh Angelica

Ppiller Zoely

Hej. Jag äter ppiller zoely. Det är dem enda som funkar på. Mig då jag har en väldigt jobbig mens och även stor smärta.
Så fort jag missar ett piller eller går på sockerpiller så får jag värdens smärta som inte borde uppstå så jag äter oftast inte sockerpiller utan får direkt på nästa karta. Så min fråga är hur ska jag kunna bli gravid om jag verkligen inte kan sluta med ppiller?

Stickande smärta i ryggen

Hej!
jag är orolig för missfall då jag är 6 dagar efter sista ägglossningsdagen och känner lite huggande i högra sidan av nedre ryggen.
Är det så att det kan vara missfall eller tyder detta på någonting annat?
jag har haft denna känslan två gånger en i lördags och en idag (tisdag)
Sedan är jag även orolig för att jag inte direkt känner att jag blivit gravid så som klassiska gravidsymtom. Ska även tillägga att vi gjorde en stimulerad ägglossning på sjukhuset.

Tusen tack för svar

Hej

Hej! Jag och min sambo håller på att fösöka få barn, Jag hade min ägglossning för 5 dagar sen och vi hade samlag tre gånger under dom dagar jag fick glad gubbe på stickan, men idag fick jag en brunaktig flytning och så har ja mensverk fast jag ska ha mens om 9 dagar, Är det något som är konstigt?