Ingen mens efter insatt hormonsprial

Hej,
Jag satte in en hormonsprial, mirena, för snart 3 månader sen. De första månaderna hade jag lite lite blodflytningar men någon mens har jag aldrig fått sedan insättningen Är det vanligt att mensen försvinner medsamma eller bör jag vara orolig?

Torrschampo

Hej!
Kan man använda torrschampo som gravid?

Medicin

Kan man äta venflaxin under en gravidiet?

Kan jag ändå vara gravid

Någon gång mellan 3-5:e januari hade jag ÄL
3,4,5:e hade jag och min kille sex
5:e kom han i mig.

Natten till 7:e började jag känna hugg/stickningar i vänster sida på magen (nedre)
Det va inte hanterbart, jag brukar ha KRAFTIG mensvärk och så men det där va något helt annat. Och så var det dag in och dag ut fram till 10:e när jag även då började jag få håll liknande känsla (mildare än det jag beskrev över) men det gick över någon timma efter och kom tillbaka igen någon gång 11:e o då hade även smärtan på vänster sida släppt

Men även den 11:e på kvällen kom min “mens” den känns väldigt annorlunda mot vad den brukar vara. (den skulle ha kommit den 18:e nu på fredag)
Och jag har haft regelbunden mens i 6 år. Så det kändes lite skumt att den kom tidigt .

Första kvällen med mensen kom det jätte lite och jag brukar ha kraftiga blödningar i 2 dagar
Men andra dagen kom det ännu mer är men nästa gång JAg gick för att byta var det typ inget sen kom det lite mer igen. Det varierar jätte mycket i “mått”, jag har vanligtvist jättebra koll på min cykel men just nu känns allt jätte konstigt.
När jag kontaktar läkaren 1177, min vårdcentral) så säger dem att jag ska höra av mig nästa vecka för det har inga tider men det låter allvarligt. Men
Samtidigt varför får jag inte hjälp då. Men det känns också lite överdrivet att åka till akuten
Nu, från 15:e till idag har jag inte haft ont längre men ibland kommer dessa “stickningar” tillbaka, relativt svagt dock.

Har inga könssjukdomar,

Jag har även kanske det senaste tre dagar när varit extremt känslig för lukter (är vanligtvis det pga min Autism, men senaste har varit såpass att jag ibland blivit helt snurrig och varit väldigt nära på att kräkas.
Mina bröstvårtor har blivit betydligt mycket större, även brösten och bröstvårtorna har blivit mörkare.
Igår kväll när jag gick på toa för att byta binda såg jag att i min mens hade jag även små vita klumpar, mer prickar egentligen än klumpar.

Finns det ändå en chans att jag kan ha blivit gravid eller vad kan felet vara.

Ute bliven mens

Hej. Min mens är 8 dagar sen… har tagit 2 grav test men inget plus..
Hade oskyddat samlag den 25/12 och 5/1 och 5/1 så skulle jag vart inne på min 4 dag under mensen, men har alltså inte fått min mens….
kan jag blivit gravid den 5 och att de gör att jag inte får min mens o att det inte visas på grav test än?

medicin

hej

jag har ätit venaflaxin mot mina tvångstankar ,slutade äta dom på grunder över jag och min sambo vill ha barn,
och då fick jag till mig att man måste sluta äta denna medicin då den var farlig att äta under en graviditet .

Nu när jag har slutat äta denna medicin har mina tvång kommit tillbaka .Har även jätte mycket depression.Pågrund av mina tvång.
Orkar inte göra nått, får panik bara av tanken att ens orka hitta på nått med mina vänner. m.m

Så min fråga är!
Finns det någon medicin som man kan äta under en graviditet

Förskjuten mens under lång tid med kombi P-piller, risker?

Hej,

Tjejen som jag dejtar berättade att hon väldigt sällan har mens, förutom mindre läckage. Hon förklarade då att hon aldrig äter placebo pillren i kartan utan börjar på en ny karta hela tiden. Detta har hon gjort nu i cirka 2 år och då jag aldrig har hört talas om detta så blir jag lite orolig för hennes hälsa. Finns det några risker med att aldrig äta sockerpillren och få sin mens?

Detta är sådanna här 28/4 piller och dom heter Zoely
https://www.fass.se/LIF/product?nplId=20090917000020&docType=7&scrollPosition=700

Tack på förhand
Mvh Robin

Osäkra funderingar…

Hej! Kan man bli gravid fastän båda har kläderna på sig? Kan även tillägga att jag aldrig haft ett samlag eller något sexuellt med någon. För drygt två veckor sedan låg jag över en kille med kläderna på naturligtvis, det som hände var att han gnuggade sitt könsorgan mot mitt underliv. Vi myste endast. Jag antar att killen fick utlösning och var upphetsad men han försökte hålla sig. Kände sedan att mina trosor blev våta efteråt, kanske på grund av flytningar (såg ut att vara slemmigt) eller att man var upphetsad. Har sedan dess tänkt på detta fram tills nu då min mens är 1 dag sen, inte för att jag haft behov av att ha koll på min mens tidigare. Något jag endast tänk och inbillat mig på. Redan första gången jag låg på honom inbillade jag mig.. Har känt att mensen ska komma, men har inte kommit?. Känns som min buk är lite uppsvälld samt att det känns som att det är ett spänt band runt min mage, kanske jag inbillar mig bara, känns som ena vårtgården är mörkare runt om… Vad kan det vara? Jag hoppas att jag endast inbillar mig. Vill inte att det skall påverka mina universitetsstudier eller något överhuvudtaget.. Hoppas ni kan ge mig ett tryggt svar. (Senaste mensen var 5 dec – 9 dec). Tack påförhand för ert svar!

medicin

hej

Jag undrar ifall man skadar barnet när man är gravid ,om man äter antidepressiv medicin.

Mens och p-piller

Hej!
Min mens kommer om cirka två veckor och vill börja med p-piller redan idag. Kommer jag få mensen då ändå eller blir den förskjuten redan då?
Vill helat hoppa den mensen nämligen.
Mvh Nora

Kostråd

Jag tycker det är en djungel bland dessa kostråd. Vissa barnmorskor säger att man kan äta gravad lax så länge man fryser den 3 dygn innan eller om det är alldeles färsk lax som man gravar direkt själv. Och enligt vissa är det bara ett stort nej! Hur ska man göra?

Lång menscykel

Hej,
Min menscykel är upp mot 46 dagar och förra månaden var den också längre än vanligt, men inte fullt så länge tror jag.
De symptom jag har just nu är ömma bröst vilket brukar komma 1 vecka innan jag ska få min mens, men det har gått strax över en vecka nu. Är det vanligt att ha en sådan här lång menscykel och försvårar det att bli gravid?

Kan man bli gravid trots spiral?

Har jätte känsliga bröst, och haft i 3 veckor snart, gör skit ont.
För 2 veckor sen fick som intensiva huggningar.
Sen dess har jag haft jobbig molande värk och illamående och hungrig konstant.

Är det spiralen som gör symtomen för satte in den för 3 månader sen.

Har en son sen innan som blev gravid trots p-lille och kondom

Så om ni hade kunnat hjälpa mig, för orkar inte ha det så här och sen hjälper varken Ipren eller alvedon

Ultraljud

När kan man göra ul på magen som tidigast och se om det finns något emreyo?

14 och ksk gravid

Hej jag är 14 år och min kille o jag gjorde nyss slut men min mens är sen och vi hade sex i närheten av min ägglosning min mens är nu 4 dagar sen och den har inte varit sen på 2 år. Jag är för närvös för att fråga min mamma om graviditetstest….(den ända som vet att jag har haft sex)

P-piller

Hej, hur säkert är p-piller om man har haft oskyddat sex?

Hej

Hej hade sex när jag hade liten chans att bli gravid en vecka senare började jag med mini p-piller och ska ha min mens på söndag
Börjar smått må illa och spända bröst
Mvh Sara

Är jag gravid?

Hej!
Jag hade oskyddat sex runt ägglossning för 3 veckor sedan. Fick min mens förra veckan men den varade bara i ca två dagar sen ingenting i en dag för att sedan bli bruna flytningar i tre dagar. Hade ingen mensvärk som jag brukar, men ömma bröst innan som inte är ömma längre.
Tack.

Ägglossning

Hej! Jag skulle gärna vilja bli gravid då det känns rätt för mig och min partner. Vi har försökt på den senaste tiden dem dagarna som är beräknat vara min ägglossning men ingenting har hänt. Behöver jag oroa mig eller kan det vara så enkelt att jag bara har räknat fel i min mensturationcykel? Jag får ju min mens olika datum varje månad och jag vet inte varför det inte har blivit något. Tacksam för tips och råd.

Hjälp! Min flickvän säger att hon tror att hon är gravid

Hej! Jag och min flickvän har haft sex många gånger, och vi har alltid använt kondom! Och jag vill aldrig komma i henna för att jag vill inte göra henne gravid, men nu senaste dagen har hon haft ont i magen och blivit svullen, hon har fått knäppa upp byxan för att det är svullet. Men hennes mens börjar på söndag enligt en app! Och jag har sån ångest och mår dåligt över att tänk om jag har gjort henne gravid! Jag mår jätte dåligt över det, och jag vill inte att hon ska må dåligt heller! Och vi är 14 år…

Hepatit c

Hej, jag har tidigare haft hepatit c infektion och när jag skrevs in på mvc berättade jag detta, hon tog då ett blodprov och bekräftade att jag hade utläkt hepatit c. Men vad jag förstått behövs 2 prover för att se detta? Hon gjorde bara ett. Behöver jag vara orolig?

utebliven mens

Hej. jag är 49 år och har allltid haft regelbunden mens . Nu har den uteblivit sen två veckor. Har dock värk precis som om mensen är på gång men inget kommer. var till och med och gjorde ett grav.test som naturligtvis visade negativt. Nu undrar jag , är jag i övergångsåldern eller vad? Ska jag boka en tid för undersöknig?

Sen mens och ont vid sex ?

Hej !
Min mens skulle ha startat 23/10 men kom då inte igång.
Den 29/10 på förmiddagen så kom en liten blödning så jag antog att den var sen. Men kort därefter så avtog den helt.
Senare på kvällen hade jag sex vilket gjorde fruktansvärt ont. Varje gång han stötte in så ville jag skrika rakt ut av smärta.
Inget jag nånsin har varit med om tidigare.

Dagarna nu efteråt har det kommit lite “blod”. Inte klarrött utan lite dov färg, mer åt rosa hållet.
Borde jag kolla upp detta ? Vad kan vara fel ? Efter 10 år med sex, kan det helt plötsligt göra ont ?