Tidig mens hela tiden

Hej!
Har det senaste halvåret börjat få
Min mens för tidigt? Kommer oftast 6-5 dagar för samtidigt men en mörkbrun färg innan själva ”blodet” kommer ca 1-2 dagar senare. Jag har p-ring och koll i appen när jag ska blöda, när ring ska ut/in. Varför kommer den för tidigt 4 av 6 gånger? Vad gör jag med p-ringen? Följer jag fortfarande appen eller ska jag ta ut den när jag märker de bruna fläckarna i trosorna?

P-piller

Hej! Råkat ta två p-piller på en gång då jag fick för mig att jag hade glömt gårdagens. Är man fortfarande skyddad om man tagit två åt gången? Eller kan man bli GRAVID?

Fotsvamp

Vilka läkemedel mot fotsvamp kan jag använda i tredje trimestern?

Missfall?

Hej! Äter p piller men tror att jag fick ett missfall. Började äta mina sockerpiller, och efter 4:e dagen(sista dagen) så fick jag så ont i magen att jag höll på att svimma flertal gånger, aldrig känns sådan smärta. Blödde som vanligt men efter denna intensiva smärta i ungefär 30-40 minuter så kom det ut en ”skinn/köttbit” jag tyckte nästan att jag såg formen av ett foster med ansiktsdetaljer..
Men nu är det bra, har inte ont och blöder lite. Borde jag gå till en barnmorska? Och kan jag fortsätta äta mina p piller som vanligt? Och skyddar dom ändå?

Vin i fisksoppa

Hej!
Är gravid i vecka 8. Är det farligt för fostret/barnet om jag ätit fisksoppa med vin i?

Byra till p-stav

hej jag är en tjej som har ätit p-piller i 1 år nu, jag vill gärna byta till p-stav men har hört att man få mindre bröst av det om man tidigare har ätit p-piller, är det sant? Vill inte förminska min storlek då jag redan har små bröst!

Positivt äl-test två dagar efter missfall

Hej!
Denna helgen fick jag missfall i v. 11+2. Började blöda smått på fredagskvällen vilket ökade under lördagen och i söndags forsade det ur mig stora klumpar. VUL visade att det då blivit ett komplett missfall då det inte fanns någon hinnsäck kvar utan endast lite rester av plasenta. Vi har nu funnit oss i att det är som det är och hoppas självklart att jag blir gravid snart igen men har inte bråttom utan låter tiden ha sin gång. Har dock fått höra att man kan få ägglossning väldigt snabbt efter ett missfall så jag gjorde ett äl-test idag bara för att jag var väldigt nyfiken på vad det skulle visa och hur min kropp fungerar. Det är alltså två dagar sen missfallet och jag blöder ju fortfarande men testet visade positivt. Betyder detta att jag har ägglossning eller har man ett förhöjt Lh-värde under/efter missfall?

Tack på förhand!

Blödning

Hej!
Jag går på p-piller (gestrina) och har gjort under en väldigt lång tid. Jag hade mens för ungefär 2,5 vecka sen. Sen hade jag uppehåll i ungefär en vecka så fick jag en blödning igen? En svart/mörkt blod färg, det höll i sig sen vecka och försvann nu ifredes, men så hade jag sex igår lördag och precis efter sexet så börjar de blöda igen.. undrar bara vad de är som kan vara fel? Jag tar p-pillerna som jag ska, jag glömmer aldrig dom. Har även fått småblödningsr efter sex tidigare och undrar om de är något som inte riktigt stämmer? Men nu efter denna gången så börjar jag bli orolig.. om de är något allvarligt. Och dessutom inte kul att blöda varje gång efter sex.. undrar vad jag kan göra? Bör jag söka vård? Tacksam för svar.. Mvh Emma

Vin i fisksoppa

Hej!
Är gravid i vecka 8. Är det farligt för fostret/barnet om jag ätit fisksoppa med vin i?

Mens??

Min mens är idag 7 dagar sen. Jag har mens värk till och från och vad haft i ca.1 vecka nu. Mensen kommer inte men i 3 dagar nu så har de varit ytterst lite blod på papper som är blandat med kiss när jag går på toa. Jag gravtest för 5 dagar sedan som visade negativt. Vad kan det vara som är fel?

Upprepade missfall

Hej
Jag har en dotter på 12 år. Innan jag fick henne hade jag tre tidiga missfall.
Jag har idag träffat en annan man o vi ville ha barn ihop, jag blir snabbt gravid o har nu fått två tidiga missfall..
Man läser ju mycket på nätet.. ( bra o dåligt)
Borde ju vara något som gör det svårare för mig. Då jag får samma problem nu med en annan man. Har läst om att immunförsvaret kan hindra.. men kan det vara så när jag har en dotter? De jag läst om i dessa fall har varit barnlösa. Jag har inga cellförändribgar då jag nyss testat detta..
Kan man göra något för att förebygga?? De flesta skriver ju att man måste åka utomlands för behandlingar.. att man inte gör så mycket i Sverige?
Tack
Sanna

Bakterier i maten

Hej!
Kan man som gravid äta mat som man själv har lagat och som stått i kylskåpet dagen innan? Tänker mer om det kan påverka fostret?

Uppehåll av minipiller

Jag har haft ett uppehåll av minipiller på ca 2 veckor och undrar om jag bara kan börja med dom som vanligt igen? Tog dom kl.12 förut, kan jag byta tid också samtidigt?

Är jag gravid?

Jag hade sex för två veckor sen. Är osäker men det kändes som att det kom sperma i mig, orolig att jag är gravid. Nu idag så har jag fått min mens, kan jag ändå vara gravid? Eller är jag inte det nu för har jag fått mens ?
Tacksam för svar