Kan man bli gravid trots spiral?

Har jätte känsliga bröst, och haft i 3 veckor snart, gör skit ont.
För 2 veckor sen fick som intensiva huggningar.
Sen dess har jag haft jobbig molande värk och illamående och hungrig konstant.

Är det spiralen som gör symtomen för satte in den för 3 månader sen.

Har en son sen innan som blev gravid trots p-lille och kondom

Så om ni hade kunnat hjälpa mig, för orkar inte ha det så här och sen hjälper varken Ipren eller alvedon

Ultraljud

När kan man göra ul på magen som tidigast och se om det finns något emreyo?

14 och ksk gravid

Hej jag är 14 år och min kille o jag gjorde nyss slut men min mens är sen och vi hade sex i närheten av min ägglosning min mens är nu 4 dagar sen och den har inte varit sen på 2 år. Jag är för närvös för att fråga min mamma om graviditetstest….(den ända som vet att jag har haft sex)

P-piller

Hej, hur säkert är p-piller om man har haft oskyddat sex?

Hej

Hej hade sex när jag hade liten chans att bli gravid en vecka senare började jag med mini p-piller och ska ha min mens på söndag
Börjar smått må illa och spända bröst
Mvh Sara

Är jag gravid?

Hej!
Jag hade oskyddat sex runt ägglossning för 3 veckor sedan. Fick min mens förra veckan men den varade bara i ca två dagar sen ingenting i en dag för att sedan bli bruna flytningar i tre dagar. Hade ingen mensvärk som jag brukar, men ömma bröst innan som inte är ömma längre.
Tack.

Ägglossning

Hej! Jag skulle gärna vilja bli gravid då det känns rätt för mig och min partner. Vi har försökt på den senaste tiden dem dagarna som är beräknat vara min ägglossning men ingenting har hänt. Behöver jag oroa mig eller kan det vara så enkelt att jag bara har räknat fel i min mensturationcykel? Jag får ju min mens olika datum varje månad och jag vet inte varför det inte har blivit något. Tacksam för tips och råd.

Hjälp! Min flickvän säger att hon tror att hon är gravid

Hej! Jag och min flickvän har haft sex många gånger, och vi har alltid använt kondom! Och jag vill aldrig komma i henna för att jag vill inte göra henne gravid, men nu senaste dagen har hon haft ont i magen och blivit svullen, hon har fått knäppa upp byxan för att det är svullet. Men hennes mens börjar på söndag enligt en app! Och jag har sån ångest och mår dåligt över att tänk om jag har gjort henne gravid! Jag mår jätte dåligt över det, och jag vill inte att hon ska må dåligt heller! Och vi är 14 år…

Hepatit c

Hej, jag har tidigare haft hepatit c infektion och när jag skrevs in på mvc berättade jag detta, hon tog då ett blodprov och bekräftade att jag hade utläkt hepatit c. Men vad jag förstått behövs 2 prover för att se detta? Hon gjorde bara ett. Behöver jag vara orolig?

utebliven mens

Hej. jag är 49 år och har allltid haft regelbunden mens . Nu har den uteblivit sen två veckor. Har dock värk precis som om mensen är på gång men inget kommer. var till och med och gjorde ett grav.test som naturligtvis visade negativt. Nu undrar jag , är jag i övergångsåldern eller vad? Ska jag boka en tid för undersöknig?

Sen mens och ont vid sex ?

Hej !
Min mens skulle ha startat 23/10 men kom då inte igång.
Den 29/10 på förmiddagen så kom en liten blödning så jag antog att den var sen. Men kort därefter så avtog den helt.
Senare på kvällen hade jag sex vilket gjorde fruktansvärt ont. Varje gång han stötte in så ville jag skrika rakt ut av smärta.
Inget jag nånsin har varit med om tidigare.

Dagarna nu efteråt har det kommit lite “blod”. Inte klarrött utan lite dov färg, mer åt rosa hållet.
Borde jag kolla upp detta ? Vad kan vara fel ? Efter 10 år med sex, kan det helt plötsligt göra ont ?

Spiral kylenaa

Hej.
Jag satte in Kylenaa spiralen i torsdags men barnmorskan rådde mig att fortsätta med Cerazette en vecka till för att ha fullt skydd. Stämmer det att spiralen inte gör fullt skydd mot graviditet direkt, utan först efter 1 vecka? Tyvärr så missade jag att ta Cerazette på torsdagen och tog därför dubbla tabletter på fredagen. Igår kväll hade jag och min partner sex, behöver jag vara orolig att jag nu kan bli gravid?
Hälsningar Victoria Carlsson

Hej

Hej jag undrar om det är normalt att blöda mycket när ja fått mens.Fick p piller som jag ätit desogestrel i två veckor.Har glömt ta p pillret två gånger och har haft sex en gång efter ja glömt tagit de.Är de mens eller är det något annat??Mvh Linda

Förvirrad!!

Hej! Jag har alldeles nyss fått en dotter på 2 månader, och förra veckan hade jag samlag med min kille

Jag har alldeles nyss haft ägglossning, och i förrgår trodde jag att jag fått min mens, men det kom bara ytterst lite sen slutade det helt och hållet.. eftersom jag inte vet när min mens ska komma, kan det möjligtvis vara ett tecken på graviditet?

Ps.. hörde att man lätt kunde bli gravid igen efter en förlossning, stämmer det och isåfall är det för tidigt att ta ett graviditetstest redan nu efter en vecka eller är det bättre att vänta? ?

Cysta

Hej jag är 24 år och lider av cysta som kommer varje månad på en av mina äggstockar, som gör att min mens blir sen och att jag lider och har smärta tills jag får mensen. Jag har opererats för några månader pga att min cysta växte fort och blev 9 cm. Jag har försökt bli gravid nu i nästan ett år. Frågan är hur jag kan bli av med min cysta.

Undran

Hej, i samband men min graviditet tog dom blodprover för hepatit c då jag tidigare haft det. Men de tog bara ett prov och jag fick till svar att jag hade antikroppar för det. Vet sedan tidigare att det ska vara utläkt men oroar mig ändå nu i och med att de endast tog ett prov och jag hade antikroppar? Varför bara ett prov och vad menas med antikroppar?

Mens

Hej!
Sedan sista veckan i juli har jag haft mens under 10 dagars perioder med 4 dagars uppehåll. Jag började med p-piller ungefär en halv månad innan, kan detta hänga ihop? Bör jag kontakta ungdomsmottagningen?

(Tidigare hade jag mens en gång i månaden under cirka 4 dagar)

Jag man bli gravid med missat p piller

Jag missade ett p piller i början på tredje raden av kartan. Skulle tagit de på kvällen med de blev på eftermiddagen dagen efter. Sen samma kväll hade jag oskyddat sex. Men tog p piller som vanligt den kvällen. Nu har ja nästat ätit alla sockerpiller men ingen mens kommer. Kan jag vara gravid eller är de osannolikt? Vad ska man göra?

Missfall?

Hur vet jag om man har fått ett missfall? För ca 1.5-2 månader sedan hade jag oskyddat sex, men han drog ur innan han kom. Idag så började jag blöda, men är osäker på om det är vanlig mens, för om 4 dagar är den beräknad att komma, men jag har väldigt regelbunden mens. Jag har också haft så mycket mer ont än vad jag brukar ha, har inte rest mig ur sängen och blött mer än vad jag brukar göra första dagen av mens. Men bara det, jag hann ha min mens förra månaden, och det var när jag hade ägglossning den månaden som jag hade sex. Läste lite från andra kvinnor som sa att dom hade vanlig mens sina typ 4 första månader som gravid, så kan jag ha varit gravid och nu fått missfall?

P-piller

Hej jag började med p-piller för 2 månader sedan och min mens kommer cirka en gång i veckan. Jag har även fått konstiga biverkningar som ont i magen och ryggen och även illamående. Jag hade en annan sort av p-piller innan men den fick jag migrän av. Vad ska jag göra? Byta p-piller igen eller sluta helt?

Sprucken kondom

Hej! Jag är en kvinna på 32 år. För 2 dagar sedan hade jag samlag och kondomen sprack vid roten. Eftersom jag inte vill bli gravid just nu tog jag ett akutpiller, EllaOne, strax inom 1 timme efter samlaget. Kondomen som sprack satt kvar inne i mig och kom ut idag, 2 dagar efter samlaget. Är orolig att jag blivit gravid då jag är precis i ägglossning. Har aldrig varit gravid tidigare och inte heller varit i närheten av det då jag haft så pass mycket bekymmer med mitt underliv att jag uteslutit sex, samlag och relationer på grund av mina problem. Och nu när jag äntligen lyckats ha sex utan smärta, som annars leder till stora komplikationer, skulle detta givetvis hända. Känner mig svullen och orolig i magen och känner en aktivitet i området precis som det kan göra innan mensen. Vet att akutpiller kan ge tidigare mens men det har bara gått 2 dagar efter ägglossning. Min fundering är ifall risken att ha blivit gravid är större då kondomen satt kvar i mig? Har akutpillret tillräcklig effekt och verkan även under de 2 dagar som kondomen suttit inne i mig och läckt ut sädesvätskan? Hur stor risk det är att jag blivit gravid? Är jättetacksam för svar även om jag förstår att det är svårt att veta om jag blivit gravid eller ej. Tiden får utvisa men skulle kännas bättre med ett professionellt utlåtande tillsvidare då jag är väldigt orolig på grund av detta. Önskar er alla som väntar barn eller är nyblivna föräldrar all lycka och hoppas en dag, när omständigheterna är rätt för mig, att också bli en lycklig förälder.

kraftig blödning under samlaget

Hej! igår när jag och min man hade samlag så började jag blöda jättemycket och mörkrött blod, trots att min mens är försenad sen den 4 juni och inget test visar på graviditet , vi båda blev jätterädda och gick in i duschen för att få en bättre koll på vad det kunde vara, det kom några klumpar och mycket blod, men detta slutade tvärt efter max 10 minuter så alltså från störtblödning till snustorrt på den korta stunden. Men jag blev rädd att det kanske hade något med livmodertappen att göra, trots att detta inte alls gjorde ont så sökte jag på symptomen på internet och det dök upp massor om livmoderhalscancer och andra skrämmande diagnoser. Kan den sena mensen och denna kraftiga blödningen bero på cancer? Min man kom ganska långt upp och kan ha slagit emot tappen, men det har han råkat göra innan och då har jag inte börjat blöda.. jag är också livrädd för att gå till barnmorskan och eventuellt få veta att jag har cancer… men jag undrar vad du tror och vad du tycker jag borde göra 🙁
Jag har 5 barn sedan innan och min yngsta är 1år, kan antalet barn ha påskyndat en cellförändring eller gett ökad risk för cancer?

Rödbruna flytningar vid ägglossning

Hej!

För 2 dagar sedan så hade jag min första ägglossning efter missfall (enligt äl-test samt NC) , fick då lite rosa-aktiga flytningar, vilket jag förstått är ingen fara.

Men nu har det börjat bli allt mer mörkbrunt och riktigt rött när jag torkar mig, ganska mycket skulle jag säga, är det normalt? Är det rester som kommer ut efter mf?

Jag har varit hos gyn efter missfallet och allt såg bra ut då, bara lite rester av blod som sedan kom ut (men kanske inte allting?) jag slutade blöda efter mf för ca en vecka sedan.

orolig!!

Hej jag är en ung tjej som e 16 år gammal som har varit gravid i Mars av misstaga men slutade med tidigt missfall i ( vecka 5 elr 6). Ja min blödning var väldig väldig sparsamm då när misfallet intfräffafe . kom inte på trosan, bara när jag torka mig lite. när jag gick till gynaktun som ja då skulle var (vecka 8) så konstaterade han att det inte fanns något kvar .Nu till min störta oro som jah har är att sen jag vart gravid hade jag problm med magen vilket jag trodde var normalt eftersom man ka n få slöa tarmrörelse elr vad de va när man e gravid så tänkte ej så mycket.Nu några månader efter är jag fortfarande som trög men går ändå att gå på toaletten….och när jag ska torka mig så är det nästan inget bajs på pappret…..Är hjätte orolig att jag inte ska ha Canser eftersom varje gång jag googlar så kommer de bara upp sånt dum som gör att jag blir rädd….