Mens efter samlag

Hej jag har en spiral som heter mirena. Efter varje samlag får jag en liten blödning som hållerpå i några dagar. Är det npt jag behöver oroa mig över eller det är bara för att jag bara har haft den i 5 månader?

Äggdonation

Hej jag heter Mikaela, är 25år jag har pcos.

Jag har läst att vi med pcos har lättare att drabbas av livmoderhalscancer. Är det på grund av att halsband bildas?

Jag funderar på att donera ägg, och undrat om det isåfall kunde minska risken för livmoderhalscancer genom att hjälpa naturen på traven att regelbundet bli av med lite ägg.

Jag har 1 barn och 1 som ska komma i september. Har inte behövt hormonbehandling för att bli gravid..

Om jag nu skulle vilja ha fler barn i framtiden, kan äggdonation göra det svårare?
Mvh Mikaela

falska positiva test?

Hej! jag undrar om det kan vara så att man har så låga hcg-nivåer att man bara plussar på ett visst test och då väldigt svagt? Jag skulle haft min mens den 4 juni men den har ännu inte kommit och de enda testerna som ger utslag (dock svagt) är clearblue early och snabb detektion och rfsu. Om jag är gravid, är det något fel på graviditeten? eller är det fel på testerna? eller mig?
Jag har testat mig många gånger sedan den 4 juni och då ger clearblue och rfsu samma resultat.
Har använt mig av tester som apotekets egna, babyplan, rfsu och clearblue.

Inskrivning

Bekräftar barnmorskan att man är gravid vid inskrivning genom att kolla urinprovet man lämnar med graviditets test ?

Diarre

Hej!
Jag är just nu i v23 och sen 3veckor har ja haft diarré varje dag. Är de något jag borde kolla upp?
med vänliga hälsningar Malin

Diarre

Hej!
Jag är just nu i v23 och sen 3veckor har ja haft diarré varje dag. Är de något jag borde kolla upp?
med vänliga hälsningar Malin

Försöker att bli gravid

Hej,
Jag slutade med mina p-piller i mitten på april och har haft mens varje månad sedan dess men inte lika många dagar för varje mens. Jag har nu sedan jag hade mens sist efter jag och min sambo legat börja bli svullen om magen mest på kvällarna, få ont i magen till och från under dagarna, få mer flytningar, må illa både på morgonen men även på kvällen, känna mig tröttare, blir varmare än vanligt men också svettas mer och bli lite hängig av mig alltså lite sjuk. Jag har tagit ett graviditets test från morgon urinen men det visar negativt.
Vad ska jag göra? Kan jag vara gravid trots att det visar negativt på stickan? Tips över lag?

Försenad mens

Hej Therese!
Jag skulle fått min mens 2018-07-08 och har än idag inte fått den. Jag hade ägglossning runt den 23:e juni och haft samlag innan och efter ägglossningen.
Jag har sedan 2018-07-16 börjat få illamående till och från. Jag tog ett graviditetstest i söndags (2018-07-15), vilket visade negativt.
Jag längtar efter barn och tänker att jag kanske “inbillar mig” allt detta. Men kan det vara så att jag är gravid? Och när bör jag ta ett nytt test?

Tack på förhand!
MVH

Mensvärk men ingen mens

Hej! Jag hade mens 30 maj – 5 juni . Hade sex 8 juni, 14 och 15 . Fick mens 21-27 juni. Nu är det den 18 juli och jag har fortfarande inte fått min mens , testade grav test men visade negativ. Har mensvärk men fortfarande ingen mens. Har väldigt kort menscykel mellan 21-22 dagar brukar aldrig va längre. Undra vad de kan va för fel?

Spa

Hej! Är gravid i v 22 och ska på spa i helgen helg. Undrar om det är okey att bada i 32 grader pool och bubbelpool. Undrar även om det är okey att basta vanlig bastu och ångbastu?

P piller

Hej, om man får sin mens av sockerpillrerna betyder det att man inte är gravid som när man får sin vanliga mens?

Angående träna tävla

Hej! Jag har två frågor:

Jag plussade i lördags och senaste mensens första dag var 10 juni, vilken vecka räknas jag som?

Nästa helg ska jag springa O-ringen (en fem etapper lång orienteringstävling) i Höga Kusten.. jag kommer springa ca. 5 km i hård terräng i fem dagar. Borde jag avstå från detta när jag blivit gravid?

Tack!

Bruna flytningar

Hej!
Jag äter Prionelle 28 och har gjort de i några år. Jag har ätit ihop två kartor nu och brukar göra de ofta utan problem! Men… nu har jag mitt i en karta fått delvis kraftiga bruna flytningar. Vad kan detta bero på? Jag fick dessa bruna flytningar första gången efter jag hade haft samlag och sen dess har de hållt i sig i ungefär en vecka. Är orolig och undrar vad detta kan vara…
Tacksam för svar!

P piller

Jag åt pionell p piller sen januari. Men nu har jag bytt till estrelen och är i mitten av min första karta. Jag tror jag fått en mellan blödning och jag skulle vilja ”släppa ut” min mens nu kan jag hoppa direkt till sockerpillrerna fast jag är i mitten av min karta fast det är min första karta?

Brun blödning 6 dagar efter ägglossning

Hej, jag fick en brun blödning ca 6 dagar efter ägglossning och fick samtidigt lite värk på vänster sida, värken kommer lite då och då. Jag är nu rädd för att det kan vara utomkvedshavandeskap, har aldrig varit gravid och detta är första försöket.
Om jag får positivt test kan jag då be om ett tidigt ultraljud för att se om det är utomkvedshavandeskap?

Molande värk.

I ca 4.5 vecka har jag haft en molande värk i nedre delen av magen. Testade mig första dagen jag kände det och det var negativt. Molandevärken fortsatte o till o med vart starkare.. yr o illa mående på kvällarna. Testade mig nu igen och det visa negativt. Råkade göra fel på clearblue testet istället för doppa stickan i en mugg i 20 sek så tog jag bara 5 sek är det något som spelar in mycket? Med tanke på att det står att det ska vara exakt 20 sek så och om man kissar direkt på stickan så är det bara 5 sek. Eller är det så att jag verkligen inte är gravid?? Förvirrad:(

Gravid?

Jag hade min mens den 3/7 o den varar alltid i 5 dagar!
Hade sex den 10/7 o ska ha ägglossning den 17/7! För från o med idag o några dagar framåt är de sannolikt att jag kan bli gravid? Stämmer detta?
Dagar mellan mensen är 28-29 dagar!

Mvh Jennifer

Haft sex dagar innan och efter ägglossning, sen mens men negatibt test.

Hej! Jag har kört med ägglossningstest från clear blue och haft sex dagarna innan och efter ägglossningen. Denna månad är mensen sen med 5 dagar men gravtestet visar fortfarande negativt?

Kan man ha ägglossning utan mens? Kan mensen hoppa över en månad? Läst det på lite olika trådar.

Ska jag vänta och göra ett till test senare?

Med vänliga hälsningar
Mikaela.

Kan En ny gravidtidet påverka mjölkproduktionen för ett ammande barn?

Hej det är så att jag har en 6 månaders bebis som ammar och tänkt amma honom så länge han vill amma men också tänkt på att bli gravid om 6 månader till eller mer. Jag undrar jag som rubriken lyder ovanför. 1.Kan en ny graviditet påverka mjölkproduktionen för bebisen som ammar ? Och kan man amma två barn samtidigt ? 2. Om jag vill börja träna under amning påverkar de mjölkproduktionen med ?

Kan jag vara gravid?

Jag hade oskyddat sex för 1 vecka sedan, jag har så brutalt ont i magen, precis som mensvärk fast grövre. Kan det vara så att det är början på en graviditet? När kan jag ta ett gravtest som tidigast? Aldrig känt såhär innan.

Försenad mens

Hej!
Jag slutade med p-pillerna den 17 juni. Och jag och min sambo vill försöka bli gravida. Jag hade ägglossning runt den 23 juni och kände det tydligt med smärtor i magen. Jag skulle haft min mens i fredags men jag fortfarande inte fått den. Den år nu 2 dagar sen men visar inget på gravifitetstesten jag har tagit! Tog senast i morse med morgonurinen. Min fråga är nu kan jag ändå vara gravid eller är det med troligt att min mens är sen för att jag slutade med p-pillerna? Tycker det är så jobbigt att inte veta! Kan man ta andra och bättre graviditetstester hos en barnmorska kanske?
Mvh Malin

Tidig mens hela tiden

Hej!
Har det senaste halvåret börjat få
Min mens för tidigt? Kommer oftast 6-5 dagar för samtidigt men en mörkbrun färg innan själva ”blodet” kommer ca 1-2 dagar senare. Jag har p-ring och koll i appen när jag ska blöda, när ring ska ut/in. Varför kommer den för tidigt 4 av 6 gånger? Vad gör jag med p-ringen? Följer jag fortfarande appen eller ska jag ta ut den när jag märker de bruna fläckarna i trosorna?

Ingen mens och inga plus

Hej, jag tog ut min p-stav i mars 2018 och fick ett positivt test den 1 maj men troligtvis ett tidigt missfall 3 dagar senare. Nu väntar jag på mensen igen men idag är det en månad och några dagar sen jag sist blödde (MF). Jag har tagit en massa tester och jag får svagt positivt på clearblue early men alla andra tester visar negativt.. jag är rädd för att gå till barnmorskan ifall det skulle vara fel på mig, men undrar om det finns en chans att jag är gravid trots alla negativa tester?

Gravid v 8

Hej!
Jag undrar om det är farligt att åka fyrhjuling när man är gravid? Åker lugnt men tänkte på vibrationerna.

P-piller

Hej! Råkat ta två p-piller på en gång då jag fick för mig att jag hade glömt gårdagens. Är man fortfarande skyddad om man tagit två åt gången? Eller kan man bli GRAVID?