Samarbeta med oss

Vi letar efter dig med specialkompetens för samarbete.

Vi söker barnmorska, barnläkare, mm.

Vi letar efter dig med specialkompetens för samarbete.

Vi söker dig som är utbildad barnmorska, barnläkare eller liknande och gillar att hjälpa andra. Du kanske driver eget företag, vill göra dig ett namn i branschen eller av annan anledning vill synas och höras i målgruppen gravida och nyblivna föräldrar.

Babyhjälp.se är en av Sveriges största faktasidor för gravida och nyblivna föräldrar. Vi når varje månad drygt 350 000 unika besökare. Du har nu möjlighet att hamna i allas blickpunkt.

Vill du vara med i vår podcast?

Vi är nu i färd med att dra igång vår podcast och räknar med att fort nå en stor målgrupp. Primärt fokus i vår podcast kommer att vara graviditet och nyfödda barn samt relaterade ämnen till detta.

Vi söker dig som vill vara med i podden som gäst eller dig som kan tänka dig att på sikt leda podden. Vi räknar med att initialt göra 1-2 inspelningar i månaden som totalt beräknas ta cirka 2 timmar. Inspelning kommer att ske antingen i Malmö eller online med hjälp av digitala verktyg som vi förser dig med.

Podden kommer att innehålla avsnitt med intervjuer och diskussioner inom aktuella ämnen. Viktigt är att innehållet är sakligt och korrekt, vilket gör att vi gärna ser att du har dokumenterad kunskap inom just ditt expertområde.

Om du tror att detta är något för dig så kontakta gärna vår marknadsansvarig och skriv ett par rader om dig själv. Glöm inte att lämna dina kontaktuppgifter.

Marknadsansvarig: jonny@babyhjalp.se

Andra samarbeten

Det vi främst är behov av är någon sakkunnig som kan hjälpa till med faktagranskning av artiklar samt med att svara på frågor från våra besökare. Exakt hur vårt samarbete utformas beror mycket på dig och vad du vill ha ut av vårt samarbete.

Skriv gärna en rad till oss och berätta om dig själv och din syn på ett samarbete. Skicka gärna med telefonnummer så ringer vi dig inom några dagar och stämmer av. Välkommen att kontakta oss.

Se gärna våra filmer för dig som är gravid.

Fler artiklar för dig som är gravid

gravid symptom ryggont under graviditeten

Ryggont under graviditeten

Är du gravid och har ont i ryggen / ländryggen? Många gravida kvinnor drabbas av ryggont och det börjar ofta tidigt i graviditeten. Orsakerna till ryggont är många, men det finns några saker du kan göra för att lindra smärtan i ryggen.

Läs artikeln »
Gå över tiden

Gå över tiden

Att gå över tiden när man är gravid är inget ovanligt. Hela 70% går över tiden om man utgår ifrån det beräknade förlossningsdatumet. Att vara överburen eller att gå över tiden är egentligen att föda efter vecka 42.

Läs artikeln »
igångsättning av förlossning

Igångsättning förlossning

Igångsättning av förlossning kan vara aktuellt av flera orsaker och det finns flera olika sätt att göra för att förlossningen ska sättas igång. Dessa 4 sätt är vanligast. Livmodertappen kan mjukas upp för att förlossningen ska sättas igång. Man kan även få dropp med hormon som gör att igångsättning av värkarbetet blir mer effektivt.

Läs artikeln »
symptom gravid

Tecken på graviditet

Det finns ett antal tecken och symptom som kan avslöja att du är gravid. Vilka gravidtecken stämmer in på dig? I denna artikel listar vi 15 tecken och symtom på graviditet.

Läs artikeln »
fostervattenprov

Fostervattenprov

Fostervattenprov är ett test som kan upptäcka om fostret har något kromosomfel. Fostervattensprovet genomförs tidigast i vecka 15 och det medför en förhöjd risk för missfall. Vad betyder resultat och svar efter fostervattensprovet? Här beskriver vi hur det går till.

Läs artikeln »
gravid symptom nastappa under graviditeten

Nästäppa under graviditeten

När du är gravid drabbas man ofta av nästäppa s.k gravidtäppa, vilket framförallt påverkar nattsömnen negativt. För att lindra nästäppan under graviditeten så kan man använda koksaltlösning. Undvik dock vanlig nässpray när du är gravid.

Läs artikeln »
Fakta om graviditet och föräldraskap

Prenumerera för nyheter, fakta och kunskap.

Vi mailar ungefär en gång i veckan. Genom att skicka in godkänner du att vi sparar din mailadress.