nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Vårt nyhetsbrev är fullt av fakta för dig som är gravid eller för dig som är nybliven förälder. Följ graviditetens utveckling eller barnets utveckling beroende på var i livet du befinner dig just nu.

Fakta och tips direkt i inkorgen

Vi på Babyhjälp.se gör allt vi kan för att hjälpa dig! Få tips när du är gravid eller nybliven förälder. Vi har flera olika nyhetsbrev för att du ska få det som passar just dig och där du just nu befinner dig i familjelivet.

Ta del av våra nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad med fakta och information som rör graviditet, förlossning och barn upp till 1 år. Du kan när som helst avsluta din prenumeration av tjänsten. Genom att skicka in din e-postadress så samtycker du till att vi sparar dina uppgifter i vårt register.

Vi har 3 olika nyhetsbrev. 

  1.  Nyhetsbrev för dig som är gravid.
  2. Nyhetsbrev för dig som är nybliven förälder
  3. Graviditetskalender – med veckomail om just din aktuella graviditetsvecka.

Nyhetsbrev för dig som är gravid

I detta nyhetsbrev får regelbundet mail om aktuella ämnen och tips rörande din graviditet. Exempel på innehåll är: Fakta för dig som är gravid och ska ut och resa, vad ska du äta på julbordet, vad är normalt under graviditeten samt aktuell forskning och nya rön som rör graviditeten.

Mail om graviditeten

* indicates required


Nyhetsbrev för dig som är nybliven förälder

I detta nyhetsbrev får regelbundet mail om aktuella ämnen och tips rörande din ditt nyfödda barn och om föräldraskap. Exempel på innehåll är: hur planerar du din föräldrapenning optimalt, hur känner du igen vanliga barnsjukdomar, vilka behov har ett nyfött barn, vad krävs av dig som nybliven förälder samt aktuell forskning och nya rön som rör nyfödda.

Mail om barn och föräldraskap

* indicates required


Veckovisa uppdateringar om din graviditet

Vill du varje vecka få ett e-mail med fakta och tips om just den vecka du är gravid i? Då ska du prenumerera på vår graviditetskalender. Vi utgår ifrån ditt beräknade förlossningsdatum och skickar utefter det e-mail om vad som händer i just din graviditetsvecka. I graviditetskalendern beskriv fostrets utveckling och hur din kropp påverkas i aktuell vecka.

Prenumerera på vår graviditetskalender

* indicates required


/
/

( dd / mm / yyyy )


Om våra nyhetsbrev

Alla våra nyhetsbrev är gratis och vad gäller dina personuppgifter följer vi reglerna för GDPR. I alla våra mail finns en länk där du har möjlighet att avsluta din prenumeration. Vi säljer aldrig vidare din e-postadress till tredje part, utan alla mail du får är med oss som avsändare.

Dela artikeln

Facebook
Twitter
Email

Fler artiklar om kost och hälsa

Täcka över barnvagnen med filt

Täcka över barnvagnen med filt

Att täcka över barnvagnen en varm sommardag med filt, sjal eller liknande kan vara livsfarligt för ett litet barn. Risken för plötslig spädbarnsdöd och värmeslag ökar med värmen. Temperaturen inne i barnvagnen stiger snabbt till nivåer som är farligt för barnet. 

Läs artikeln »
livmodern matt symfys fundus

Livmoderns mått under graviditeten

Livmoderns mått vecka för vecka. Livmodern mäts enligt något som kallas Symfys / Fundus måttet från mitten av graviditeten. Måttet på livmodern förkortas ofta SF. Följ normalvärdena i våra tabeller och kurver över livmoderns mått.

Läs artikeln »
napptummetand

Napp och tumme påverkar tänderna

Hur påverkar användningen av napp eller av att suga på tummen barnets tänder och bett? Barn som suger mycket på nappen eller på tummen blir i vissa fall tvungna att använda tandställning när de kommer upp i skolåldern.

Läs artikeln »
rökning under graviditeten

Rökning under graviditeten

Att röka när man är gravid kan innebära en stor risk för fostret. Rökning under graviditeten ökar bland annat risken för missbildning och hämmar barnets tillväxt. Röker du tidigt i graviditeten men sluter innan vecka 12 så är det positivt för barnet.

Läs artikeln »
Kan man ge bebis vatten?

Vatten till bebis

Vatten är något som din bebis inte behöver den första tiden. Nyfödda bebisar får i sig tillräckligt med vätska genom kosten och du behöver därför inte erbjuda din bebis vatten. När kan man då ge sin bebis vatten?

Läs artikeln »
Fakta om graviditet och föräldraskap

Prenumerera för nyheter, fakta och kunskap.

Vi mailar ungefär en gång i veckan. Genom att skicka in godkänner du att vi sparar din mailadress.