allt om din graviditet och bebis

Fråga barnmorskan

Fråga barnmorskan är en kostnadsfri tjänst för de som prenumererar på vårt nyhetsbrev. Här du kan få svar på frågor och funderingar som rör graviditet och nyfödda barn. Vi försöker att besvara alla inskickade frågor så snabbt vi bara kan. Svaret publiceras anonymt här på sidan.

För att kunna ställa frågor behöver du inte vara inloggad eller registrera ett konto. Tjänsten är dock exklusiv för våra prenumeranter. Prenumererar du inte redan så kan du göra det här. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.

Fråga barnmorskan

Ulrika Friberg är legitimerad barnmorska och har mångårig erfarenhet från mödrahälsovård, BB och förlossningsvård. Ulrika jobbar dels på specialförlossningen på Östra sjukhuset, dels på Studio Yogaheart i centrala Göteborg. I studion erbjuds bla yoga för gravida.

Fråga barnmorskanVad har du för fråga? Ställ din fråga till Barnmorska Ulrika Friberg i formuläret här nedanför. Svaret publicerar vi inom några dagar. Tänk på att frågorna publiceras offentligt, så försök att inte vara alldeles för personlig.

Titel: Leg. barnmorska, yogalärare och kursledare
Fråga mig om: Graviditet, Förlossning, Andningsprofylax och Sexologi.