Fråga barnmorskan

Fråga experten är en kostnadsfri tjänst där du kan få svar på frågor och funderingar som rör graviditet, nyfödda barn och livet som förälder. Tjänsten är exklusiv för våra prenumeranter. Prenumererar du inte redan så kan du göra det här. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.

Vår tjänst fråga barnmorskan har tyvärr utgått pga rådande situation i samhället. Vi har kämpat så länge vi kunnat för att kunna erbjuda alla er lojala besökare denna kostnadsfria tjänst men nu gick det inte längre.

Stötta gärna vår fortsatta verksamhet så att vi kan fortsätta att förse er alla med kvalitativ information och fakta. Läs gärna mer här och vi är tacksam för alla bidrag.

Läs även: Tidigare svar från barnmorskan. eller våra artiklar om vad som är normalt under graviditeten.

Fler frågor till vår barnmorska

Blödning / Lutinus

Jag har pco och har gjort IVF, är nu i vecka 8+6. Har tidigare haft lite rosa flytningar, men 8+3 fick jag en liten blödning, lite rött i bindan som slutade lika fort som det började, har inte haft ont.

Läs artikeln »

Kemisk graviditet

Jag gjorde för en lite mer än en vecka sen ett svagt positivt graviditetstest, dagen efter det så gjorde jag ett ännu svagare, och testen efter det har varit absolut negativa.

Läs artikeln »
Fakta om graviditet och föräldraskap

Prenumerera för nyheter, fakta och kunskap.

Vi mailar ungefär en gång i veckan. Genom att skicka in godkänner du att vi sparar din mailadress.