Babyhjälp logo

Böcker under graviditeten

- Böcker om graviditet och barns utveckling


Tips på böcker om:

Graviditeten, förlossningen, barnsutveckling, namnböcker

Du kan nu även beställa personliga sagoböcker på babyhjälp.se. I dessa böcker är ditt barn tillsammans med sina vänner bokens hjälte. Du kan välja mellan flera olika äventyr och boken kostar endast 169 kronor. Läs mer om personliga sagoböcker eller beställ.

Sponsrat innehåll - texten fortsätter nedanför

Gravidböcker

GravidböckerGravidböcker är böcker som beskrivning händelseförloppet under graviditeten. Många böcker sträcker sig från det att du blir gravid tills den första tiden med ett litet barn. Ska du satsa på enda bok så råder vi på Babyhjälp dig att köpa Stora boken om barn

Köp gravidböcker på:
Adlibris
BokusFörlossningsböcker

FörlossningsböckerBöcker om förlossningen är mer ovanligt än gravidböcker. Oftast innehåller böcker avsnitt om både förlossning och graviditet. Rena förlossningsböcker finns dock och den vi absolut kan rekommendera är Föda utan rädsla

Köp förlossningsböcker på:
Adlibris
BokusBöcker om barns utveckling

Böcker om barns utvecklingBöcker om barns utveckling hjälper föräldrar att känna sig trygga efter förlossningen. Genom att beskriva hur barnet utvecklas så kan nyblivna föräldrar få en bild av vad som är normalt i barnets utveckling. Tyvärr finns det lika många sanningar som det finns barn vilket gör det svårt med böcker om barns utveckling. Vårt tips är Små barns utveckling.

Köp böcker om barns utveckling på:
Adlibris
Bokus
De som läst avsnittet om gravidböcker, förlossningsböcker och om böcker om barns utveckling läste även mer om barns språkutveckling, personliga sagoböcker och om leksaker för barn.

Lyssna på böcker

När du är riktigt trött på att läsa samma saga om och om igen kan det vara ett bra tips att se om sagan finns som inspelad version. Finns den inte så kan du alltid göra en egen inspelning av sagan. Idag kan de flesta moderna mobiltelefoner även spela in ljud.

När pratar barn?

När barn pratar varierar mycket mellan olika barn. Normalt säger barnet sina första medvetna ord vid ett års ålder. Vid drygt två års ålder kan barnet ofta sätta samman enkla meningar av två eller tre ord. Vet du vilka ord som ofta kommer först?

» Läs mer om när barn pratar

Sponsrat innehåll Barntema

 Vi älskar di små!

Barntema är Sveriges barnvaruhus online. Här kan du köpa allt från leksaker till barnkläder och barnvagnar.

» Besök Barntema.se

Presenttips

Personlig sagobok
Köp en personlig sagobok till barnet som firas. I dessa blir barnet tillsammans med sina kompisar sagans hjälte. Du kan välja mellan flera olika äventyr och presenten är garanterat unik!
Namnkalas
Mer information om
personliga sagoböcker