Rosa flytning

Fråga experten är en kostnadsfri tjänst där du kan få svar på frågor och funderingar som rör graviditet, nyfödda barn och livet som förälder. Tjänsten är exklusiv för våra prenumeranter. Prenumererar du inte redan så kan du göra det här. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.

Rosa flytning

FRÅGA

Hejsan, fick imorse en flytning som var persika, rosa färgad flytning. Och det håller på inu. Jag sitter på 4 missfall och såklart blir man orolig igen. Jag är öm på höger äggstock.. Någon som vet?

SVAR

Hej, du skriver inget om hur långt du är gravid. Får du en kraftig mensliknande blödning med buksmärtor får du söka akut. Färgad flytning kan vara normalt. Hoppas det kommer gå bra nu. Mvh Ulrika Friberg, Leg Barnmorska

Läs även mer om färgade flytningar.

Fler frågor till vår barnmorska

Kemisk graviditet

Jag gjorde för en lite mer än en vecka sen ett svagt positivt graviditetstest, dagen efter det så gjorde jag ett ännu svagare, och testen efter det har varit absolut negativa.

Läs artikeln »

Hög puls

Jag hör och känner mina egna hjärtslag, ungefär som när jag är sjuk i feber annars. Tog precis pulsen och den låg på ca 100 slag/min.

Läs artikeln »

Blödning / Lutinus

Jag har pco och har gjort IVF, är nu i vecka 8+6. Har tidigare haft lite rosa flytningar, men 8+3 fick jag en liten blödning, lite rött i bindan som slutade lika fort som det började, har inte haft ont.

Läs artikeln »
Fakta om graviditet och föräldraskap

Prenumerera för nyheter, fakta och kunskap.

Vi mailar ungefär en gång i veckan. Genom att skicka in godkänner du att vi sparar din mailadress.