Mens efter missfall

Fråga experten är en kostnadsfri tjänst där du kan få svar på frågor och funderingar som rör graviditet, nyfödda barn och livet som förälder. Tjänsten är exklusiv för våra prenumeranter. Prenumererar du inte redan så kan du göra det här. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.

Mens efter missfall

FRÅGA

Hej. Fick missfall den 3 januari (v.11) och nu efter en månad fick jag konstigt mens. Igår så kom bruna flytningar ungefär en 1 tesked och idag kom inte ens en 1 tesked. Annars brukar jag ha rikliga 7dars mens. Vad är det för fel? Tack. Mvh

SVAR

Hej, det är ju inte säkert att det är något fel och via en frågespalt utan möjlighet att undersöka dig så kan jag inte svara på om något är “fel”. Kanske är det en hint om att mensen är på gång. Du får avvakta och se och om du har frågor, kontakta mottagningen som hjälp dig.

Mvh Ulrika Friberg, Leg Barnmorska

Fler frågor till vår barnmorska

Blödning / Lutinus

Jag har pco och har gjort IVF, är nu i vecka 8+6. Har tidigare haft lite rosa flytningar, men 8+3 fick jag en liten blödning, lite rött i bindan som slutade lika fort som det började, har inte haft ont.

Läs artikeln »
Fakta om graviditet och föräldraskap

Prenumerera för nyheter, fakta och kunskap.

Vi mailar ungefär en gång i veckan. Genom att skicka in godkänner du att vi sparar din mailadress.