Lite blod efter orgasm

Fråga experten är en kostnadsfri tjänst där du kan få svar på frågor och funderingar som rör graviditet, nyfödda barn och livet som förälder. Tjänsten är exklusiv för våra prenumeranter. Prenumererar du inte redan så kan du göra det här. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.

Lite blod efter orgasm

FRÅGA

Hej,
Frågar åt min sambo eller rättare sagt åt oss båda.
Min sambo är i v9 idag (8+0) och för ett par dagar sedan så hade vi sex och då kom det lite färskt blod efter samlaget.
Efter det så har det bara kommit lite ljusrosa på pappret efter hon kissat, idag så fick hon orgasm utan sex och då blev pappret rött igen.
Kan det vara missfall på gång?
Ska tilläggas att vi fått missfall 2 ggr samt ett X på de senaste 14 månaderna, då har hon blött tidigt i graviditeten, nu hade inte en droppe kommit innan vi hade sex.
Hon har molvärk i magen, fortfarande ont i brösten och lätt illamående.
Hon äter lergigan comp för illamående.

SVAR

Hej, det du beskriver är vanligt och behöver inte vara ett tecken på missfall. Hon har graviditetssymtom och det är ju bra. Se tiden an och vid ev akut magsmärta, rikligt blödning eller oro, kontakta gynmottagning för konsultation. Lycka till! Mvh Ulrika Friberg, Leg Barnmorska

Fler frågor till vår barnmorska

Kemisk graviditet

Jag gjorde för en lite mer än en vecka sen ett svagt positivt graviditetstest, dagen efter det så gjorde jag ett ännu svagare, och testen efter det har varit absolut negativa.

Läs artikeln »
Fakta om graviditet och föräldraskap

Prenumerera för nyheter, fakta och kunskap.

Vi mailar ungefär en gång i veckan. Genom att skicka in godkänner du att vi sparar din mailadress.